Ga naar de inhoud

Foodfoto’s weekoverzicht #8 | Kookdagen en verwennerij in het weekend

Maandag, we hebben weer een nieuwe week voor de boeg. Deze keer deel ik op maandag al mijn weekoverzicht. Afgelopen week was een fijne mix tussen werken achter de laptop, en kookdagen in de keuken. Ik was zo lekker bezig dat ik zelfs op mijn vrije dag nog een paar recepten heb gekookt en op de foto heb kunnen zetten.

Kijk mee naar mijn week in foodfoto’s!

Weekoverzicht in Foodfoto’s

Maandag

Ik begin de week goed door te lunchen met een vers croissantje met ham en kaas. Zo lekker!

Psst, heb je al gezien dat ik afgelopen week ook het recept voor een super lekkere bacon & egg croissant online heb gezet? 

Als Fem ‘smiddags slaapt zet ik mijn weekoverzichtje in elkaar. Aan de keuken hebben we een soort barretje met twee krukken, waar ik nooit zit. Maar nu het zonnetje naar binnen schijnt zit ik hier wel heel erg lekker te werken. Moet ik vaker doen!

We eten vanavond de makkelijke maandag schotel met sperziebonen. Nog altijd een favorietje hier in huis.

Dinsdag

Dinsdag werk ik in de ochtend lekker in de bibliotheek. Het is lekker rustig, en ik kan veel doen.

Tussendoor lunch ik even thuis en daarna heb ik een afspraak.

Na de afspraak beland ik toch weer in de bibliotheek. Ik voel me net een scholier als ik stiekem koekjes eet in de stille ruimte.

Woensdag

Yes, vandaag sta ik een dagje in de keuken! Ik ga lekker aan de slag met boter, suiker en chocolade. Altijd goed!

Hoi! 

Ik kook 5 recepten door elkaar, de keuken netjes houden is dan gewoon niet mogelijk. 

Geluksmomentje: als ik een broodje eet kan ik lekker in de tuin in het zonnetje zitten. Wat lekker! (kan ik me nu met de temperaturen van afgelopen weekend niet meer voorstellen)

Ik ruil de taart die ik maakte bij het kinderdagverblijf in voor Fem 😉

Donderdag 

Scherven brengen vandaag geluk. Mijn nieuwe beker heeft het niet lang volgehouden.

Iest positievers: we ontbijten met banaan-ei pannenkoekjes.

En ook vandaag wordt er weer gekookt voor de blog.

Vrijdag

Ik ben vandaag vrij maar kan het toch niet laten nog twee receptjes voor de blog te koken. Als ik van dit broodje een foto wil maken moet ik even wachten want mevrouw wil ook foto’s maken 😉

‘s Avonds komt een vriendin langs om te kletsen. We hebben thee, koekjes en meer dan genoeg paaseieren…

…en hapjes.

Zaterdag

Joost is dit weekend weg, dus Fem ik lunchen met z’n tweetjes. Zoals je ziet krijg ik iets meer granola 😉

Na een mega koude wandeling (ik wilde per se even naar buiten) lunchen we met warme tosti’s met ham, kaas en ketchup.

Op Instagram deelde ik ons tosti-maak avontuur (volg me via @brendakookt). Ik was benieuwd of veel mensen net als ik ketchup tussen de tosti eten. Het resultaat vond ik schokkend, ruim 1400 mensen hebben de poll ingevuld.

Ik heb ook heel veel pb-tjes gehad van mensen die #teamcurry waren, of team joppiesaus, ketchup en mayo of chilisaus. Leuk dat iedereen zo betrokken is bij de tosti’s!

In de middag gaan we eerst op verjaardag bij ons nichtje die alweer 7 jaar is geworden. Grote meid! En daarna ga ik met Fem nog naar het Fun Festijn (indoor speel paradijs) waar vriendinnen met kids ook zijn. Hier kunnen de kids lekker spelen, wij bijkletsen. En hier hebben we ook gegeten.

Zondag

Sunday morning. Met een broodje kaas en puzzelen.

En de week sluit ik af met heerlijke sushi <3 Eindelijk test ik de sushi van de nieuwe zaak in het dorp, Happy Sushihuis. Wat mij betreft zeker een aanrader, we hoeven de sushi niet meer van ver te halen.

Ivm de zwangerschap koos ik sushi zonder rauwe vis. Vooral de Crunchy kip rol was super lekker, gefrituurde garnaal ook. En de California roll is altijd goed. Ik heb inmiddels gehoord dat de Teriyaki roll ook echt een aanrader is.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op