Snap Shots Augustus
Bewaren
Begin augustus vertelde ik jullie dat het een mooie maand zou worden. En ik kan je zeggen: dat is helemaal uitgekomen! Helaas konden we niet de hele maand spreken van mooi zomer weer, gelukkig heb ik wel volop genoten van de dagen dat het weer wél mee zat!
De eerste twee weken van deze maand had ik nog vakantie, aan de foto’s is dit goed te zien. Ook deze maand heb ik weer heerlijk gegeten, al moet ik wel toegeven dat het door de vakantie niet altijd even gezond was..
Kijk mee naar mijn food snap shots van de afgelopen maand!
De maand begon met een dagje Amsterdam. Ik dacht dat ik met een PR bureau zou gaan varen, maar het bleek dat ik een week te vroeg was! (super stom, dat gebeurd me echt nooit!) Ik zat al in de trein toen ik erachter kwam, ik ben toch maar blijven zitten en ben lekker in mijn eentje de stad in gegaan. Shoppen, eten bij de Salsa Shop en daarna bij Plek (een hele toffe plek) relaxen met een vriendinnetje. Een goed begin van de maand.
Een middag met vrienden bij het volleybaltoernooi, dat vraagt om een lekker patatje mayo!
Begin deze maand testte ik (in het zonnetje) het eerste kerstbrood van dit jaar. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn toch? 😉
Samen met Joost ging ik op een culinaire ontdekingstocht in Friesland. Ik heb jullie er al veel over verteld, hier (klik) kun je de Snap Shots-editie van onze trip bekijken.
Aan onze dagen in Friesland plakte we een paar dagen Ameland (ook Friesland ;)) vast. We hebben genoten van het mooie weer aan het strand, maar daarnaast hadden we ook minder lekker weer. Opwarmen met warme chocomel was geen straf..
Op een lazy (en rainy) sunday speelde ik met letters van koekjes..
Mijn guilty pleasure deze maand: koekjes besmeerd met nutella <3
Gezellig lunchen met vriendinnetjes. Ik maakte een lekker yoghurtje met fruit en mini quiches, en een van de meiden maakte de caprese eitjes van Francesca, super leuk! (en lekker :))
En ik maakte thuis lasagne, dat hadden we al te lang niet gegeten.
Dagje IKEA en Loods5 met mam. Ook daar hoort lekker eten bij 😉
Pannenkoeken!
Nog een guilty pleasure die ik de afgelopen maand veel heb gegeten: banana soft serve! Een simpel ijsje gemaakt van banaan.
Je maakt het zo: maal een bevroren banaan fijn in een keukenmachine. Eventueel kun je er een beetje yoghurt aan toevoegen en nog even in de vriezer stoppen om op te stijven. Het is extra lekker met een verkruimeld koekje en een lik nutella 😉
Uitje met de vriendengroep. Op zo’n gezellige dag is een simpel sateetje altijd goed.
En dat toetje kan er ook wel bij…
De dag dat mijn website over ging naar het nieuwe design was erg spannend. Ik was zo benieuwd wat jullie er van zouden vinden!
Om het te vieren maakte ik simpele (maar overheerlijke) aardbeienschelpjes. Heb je ze al gemaakt?
Vrijdagmiddag. Een momentje voor mezelf met de Spelt Squares van Fram Brothers en het nieuwe kookboek van Matt Preston.
Met een vriendinnetje lunchte ik vorige week in Hoorn bij Local Hoorn (aanrader!), ik koos voor een heerlijke speltbroodje pulled pork met barbecuesaus.
Na twee weken regen werd het ineens weer mooi weer! In de lunchpauze at ik op het werk een Italiaans ijsje, pannacotta met caramel <3
Het ijsje moet je er even bij denken, hij was op voor ik de foto kon maken…
De vakantie is voorbij, dat is ook te merken aan mijn mailbox die weer volstroomt. En de leuke foodevents die georganiseerd worden. Vorige week bezocht ik de sushiparty van Lassie, binnenkort vertel ik je hier meer over!
Na de vakantie probeer ik weer meer fruit te eten en daarom ben ik weer aan het juicen geslagen. Dit zijn de ingrediënten van mijn favoriete juice: wortel, appel en gember.
Lunch je ook altijd extra lekker in het weekend? Afgelopen ging ik voor een bol met homemade tonijnsalade. Simpel, maar lekker.
Afgelopen maand was heerlijk! Tussen het werken aan het blog door heb ik lekker vakantie kunnen vieren. Jammer dat de zomer nu voorbij is, de komende maand wordt er weer volop gewerkt, bij de baas en ook voor het blog. Er staan nog niet zoveel uitjes en events gepland, maar ik hoop weer een paar mooie snap shots te kunnen schieten om jullie aan het einde van de maand te laten zien.
Wil je meer Snap Shots en foodfoto’s zien? Volg me dan via Instagram (username @BrendaKookt), hier komen de meeste Snap Shots als eerste voorbij!