Snap Shots maart #2
Bewaren
De afgelopen weken in een notendop: recepten testen en uitwerken, uiteten, foodpost, lente weer, heel veel chocolade en tussendoor nog een soort van proberen verantwoord te eten. Kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen weken:
Rara wat wat ga ik maken met deze ingrediënten… 😉 Dat het een paasrecept is kun je misschien al wel raden? Het resultaat is super lekker, volgende week deel ik het recept met jullie, dan trap ik namelijk de paasweek af!
P.s. het aller eerste paasreceptje heb ik gister al met jullie gedeeld, klik hier om deze te bekijken!
Als je niet kunt kiezen neem je gewoon van alles een beetje. Vroeger noemde we dit een sprookjesbrood.
Met een vriendinnetje heb ik heerlijk gegeten, bijgekletst en geborreld bij de Tuynkamer in Hoorn. Grappig, want tot niet zo lang geleden wist ik wel dat je voor lunch of een kopje thee bij de Tuynkamer moet zijn, maar niet dat je hier ook ‘s avonds heel erg lekker kunt eten.
Carpaccio is vaak standaard en neem ik daarom liever niet als ik uiteten ben. Maar John’s carpaccio van de Tuynkamer is een topper, die moet je geproefd hebben.
Het toetje: de tiramisu met witte chocolade was ook érrug lekker!
Banaan-ei pannenkoekjes met haver. Lekker, én gezond. Al had ik de maple syrup in dat geval misschien beter achterwege kunnen laten.
Zondag en trek in iets lekkers -> Tosti!
Omdat ik veel met nieuwe recepten bezig ben vergeet ik soms te koken van mijn blog. Joost wilde de hartige taart met heel veel groente weer eens eten, het blijft een topper. Dit is de eerste hartige taart die ik 5 jaar geleden op mijn blog publiceert, nog steeds onze favoriet. (ook ideaal om restjes groente op te maken)
Dikke LIKE voor de eerste lunch op terras in het zonnetje. Dit is zo genieten! Op instagram kreeg ik de vraag op welk terras dit was, dit is bij de Bakker Bart in Hoorn. Ik wilde even snel tussen afspraken door een lekker broodje eten.
En de dag erna werk ik weer lekker thuis. Recepten uitwerken, koken, fotograferen, foto’s uitzoeken en bewerken en het artikel af maken. Dit freestyle recept pakte onverwachts heel goed uit. Morgen publiceer ik hem op de blog.
Hele lekkere #foodpost van Verkade. Hoe kan ik zoveel lekkere chocolade weerstaan…
Dat de Digestive Bites lekker zijn wist ik al, dit zakje had ik namelijk net leeg gegeten. Oeps! Ik ben gek op chocolade koekjes, en daarom kon ik deze ook niet in de supermarkt laten liggen.
Té lekker: verse eitjes!
En die verse eitjes gaan meteen op brood. Lekker met avocado en een heel klein likje truffelmayo.
Ik had nog een blikje dulce de leche in de koelkast staan en vroeg via Instagram wat ik daarmee zou maken. Met een van jullie tips ben ik aan de slag gegaan.
Oehh toffe foodpost! Ik ontving een envelop met een mini kompas (staat niet op de foto zie ik, vraag me niet waarom) en heel veel lekkere (buitenlandse) kruiden. Soon more.. staat er op het kaartje. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.
Mijn huis transformeerde tot een brownie fabriek! Ik bakte brownies voor de Diva Fair van de Pink Ladies, zij zamelen geld in voor KWF, Samenloop voor Hoop.