Ga naar de inhoud

Chocolade smelten – 2 manieren (VIDEO)

In de video die ik vandaag deel ga ik aan de slag met chocolade. Ik bereid geen recept, maar laat je zien op welke verschillende manieren je het beste chocolade smelten kan. Welke manier gebruiken jullie het liefste om chocolade te smelten?    Video: chocolade smelten Klik hier als je de video niet kunt zien.  YouTube kanaal. Zo

Chocolade smelten – 2 manieren (VIDEO)

Chocolade smelten 01In de video die ik vandaag deel ga ik aan de slag met chocolade. Ik bereid geen recept, maar laat je zien op welke verschillende manieren je het beste chocolade smelten kan.

Welke manier gebruiken jullie het liefste om chocolade te smelten? 

 

Video: chocolade smelten

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

 

Chocolade smelten

Au bain marie:

Giet kokend water in een pannetje, zet het vuur laag. Zet hier hittebestendige kom op de pan.

Hak de chocolade in stukken en verdeel dit in de kom. Roer de chocolade door zodat het gelijkmatig smelt en niet verbrandt.

Magnetron:

Gebruik een magnetronbestendige kom en verdeel hier de stukjes chocolade in. Verwarm de magnetron 20 tot 30 seconden (ik doe dit op 600 watt) en roer het hierna door. Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is.

Bekijk voor meer tips de video.

Bekijk ook andere recepten
Brownie recept

1 reactie

[email protected]

Super handig! Ik smelt het liefst de chocolademelts in de magnetron.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op