Ga naar de inhoud

Filmpje: Pita pizza’s

Vandaag staat mijn eerste filmpje online! SPANNEND!! Ik heb geen idee of jullie zitten te wachten op filmpjes van mij. En ik weet ook nog niet of het echt mijn ding is. Toch leek het me leuk om het eens te proberen. Dan zien we vanzelf of het mijn ding is, en of jullie het
Delen op

Filmpje: Pita pizza’s

Pita pizza 1 txt

Vandaag staat mijn eerste filmpje online! SPANNEND!! Ik heb geen idee of jullie zitten te wachten op filmpjes van mij. En ik weet ook nog niet of het echt mijn ding is. Toch leek het me leuk om het eens te proberen. Dan zien we vanzelf of het mijn ding is, en of jullie het leuk vinden.

Vandaag heb ik een leuke (makkelijke) tip voor je. Ik laat je zien hoe je pizzatjes maakt van pita broodjes. Lekker als maaltijd, snack of als hapje op een feestje. Niet ingewikkeld, maar super simpel. En super lekker. Ik heb een simpele topping  gekozen met kip, salami, champignons en paprika. Dit kun je natuurlijk aanpassen naar je eigen smaak.  Je kunt er alle kanten mee op. Bekijk snel het filmpje waar ik laat zien hoe ik de pita pizza’s maak.

Bekijk je vaker kookfilmpjes? Zou je het leuk vinden om vaker een filmpje van Brenda Kookt te bekijken?

Is de video niet zichtbaar? Bekijk hem hier.

Pita Pizza’s

Bereidingstijd: 10 minuten en 10 minuten oventijd

Ingrediënten voor 5 pizzatjes

  • 5 pitabroodjes
  • 10 eetlepels tomatenblokjes (uit blik)
  • groene pesto
  • geraspte kaas
  • halve kipfilet, in blokjes en gebakken
  • plakjes salami, in stukjes
  • halve paprika, in blokjes

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.

Verdeel twee eetlepels tomatenblokjes over de pitabroodjes. Smeer dit goed uit. Verdeel hierover een beetje pesto. Strooi hierover de geraspte kaas.  Beleg de pita broodjes vervolgens naar smaak met stukjes kip, salami, plakjes champignon en blokjes paprika.

Bak de pita broodjes 10 minuten in de oven.

 

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Traybake met zalm en broccoli
Pizza met pistachepesto en ricotta

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op