Sinterklaas blondies met kruidnoten
Over brownies en blondies heb ik al veel geschreven. Maar ik kon het niet laten er vandaag nog een receptje aan toe toevoegen. Sinterklaas blondies met kruidnoten. Sinterklaas blondies met kruidnoten Het zusje van de brownie. Met witte chocolade en in dit geval natuurlijk kruidnoten. De blondies heb ik dit...
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inSinterklaas blondies met kruidnoten
Bewaren
Over brownies en blondies heb ik al veel geschreven. Maar ik kon het niet laten er vandaag nog een receptje aan toe toevoegen. Sinterklaas blondies met kruidnoten.
Sinterklaas blondies met kruidnoten
Het zusje van de brownie. Met witte chocolade en in dit geval natuurlijk kruidnoten.
De blondies heb ik dit keer in een cakevorm gebakken. Hierdoor worden ze wat hoger en blijven ze lekker smeuïg. Wil je liever iets compactere blondies? Verwarm ze dan 10 minuten langer. Als de blondies afkoelen, worden ze steviger.
Ga je liever voor brownies? Check dan de sinterklaasbrownies. Minstens net zo lekker.
Bereidingswijze sinterklaas blondies met kruidnoten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet de bakvorm in.Stap 2
Doe de witte chocolade samen met de boter in een steelpannetje, laat dit op een zacht vuur smelten en roer regelmatig door. Haal het mengsel van het vuur zodra het gesmolten is en laat het een beetje afkoelen.
Stap 3
Klop de eieren los en klop ze samen met de suiker ongeveer drie minuten op. Meng het chocolade-botermengsel met de eieren. Roer hierna de vanille en bloem door het geheel. Roer tot slot de gehakte kruidnoten door het beslag.Stap 4
Stort het mengsel in de vorm en bak het 20 tot 25 minuten in de oven.Stap 5
Smelt de witte chocolade voor de topping en drizzle dit over de nog warme blondies. Bestrooi ze met kruidnoten en laat ze even afkoelen. Snijd de blondies hierna in plakken.Stap 6
Serveer de blondies lauwwarm.Bereidingswijze sinterklaas blondies met kruidnoten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet de bakvorm in.Stap 2
Doe de witte chocolade samen met de boter in een steelpannetje, laat dit op een zacht vuur smelten en roer regelmatig door. Haal het mengsel van het vuur zodra het gesmolten is en laat het een beetje afkoelen.
Stap 3
Klop de eieren los en klop ze samen met de suiker ongeveer drie minuten op. Meng het chocolade-botermengsel met de eieren. Roer hierna de vanille en bloem door het geheel. Roer tot slot de gehakte kruidnoten door het beslag.Stap 4
Stort het mengsel in de vorm en bak het 20 tot 25 minuten in de oven.Stap 5
Smelt de witte chocolade voor de topping en drizzle dit over de nog warme blondies. Bestrooi ze met kruidnoten en laat ze even afkoelen. Snijd de blondies hierna in plakken.Stap 6
Serveer de blondies lauwwarm.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in3 reacties
Elise
Ik heb ze vandaag gemaakt. Wel in een platte vorm en iets langer laten bakken. Ik had een beetje mijn bedenkingen toen ze de oven ingingen, omdat de consistentie van het deeg me wat vreemd leek, maar ze zijn goed gelukt.
Lydia
Gemaakt voor pakjesavond.. Smaak is erg lekker, maar hij was niet helemaal gaar terwijl de zijkanten best een beetje droog waren. Volgende keer ga ik hem in de platte vorm maken..
Willianne
Ik smolt de chocola voor de topping in dezelfde pan waar ik ook de boter met chocola in had gesmolten maar dat ging niet goed en beetje aanbranden dus ik heb ze uiteindelijk niet met witte chocola overgoten. De cake kwam ook moeilijk het blik uit maar smaakte wel erg lekker.