Ga naar de inhoud

Wrap met tonijn

Vandaag doen we nog even makkelijk, ik geef jullie het (super snelle) recept voor een wrap met tonijn. De eerste dag na de vakantie (voor mij is dat vandaag) is even wennen. Ruim 4,5 week genoot ik er van dat ik niets hoefde en heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik zette geen wekker en bedacht
Delen op

Wrap met tonijn

Tonijnwrap

Vandaag doen we nog even makkelijk, ik geef jullie het (super snelle) recept voor een wrap met tonijn.

De eerste dag na de vakantie (voor mij is dat vandaag) is even wennen. Ruim 4,5 week genoot ik er van dat ik niets hoefde en heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik zette geen wekker en bedacht niet al dagen van te voren wat we gingen eten (dat doe ik normaal wel). We aten gewoon waar we zin in hadden. Een van die dagen had ik geen zin om boodschappen te doen en aten we wat er in huis was. Dat werden deze heerlijke wraps met tonijn.

Het receptje is super snel, en erg lekker. Soms, als ik geen zin heb m te koken is dit echt ideaal. Je zet een aantal ingredienten op tafel en voor je het weet kan er gegeten worden. Zo na de vakantie komen dit soort gerechten ook zeker van pas zodat je tijd hebt om na het werk een bij te komen. Te wennen aan het drukke ritme.

Hebben jullie ook vakantie gehad of heb je het nog lekker te goed? Deze wrap met tonijn komt in ieder geval ik beide situaties van pas 🙂

Wrap met tonijn

Wrap met tonijn

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 6 wraps:

  • 6 tortilla wraps
  • een blikje tonijn op olie
  • 3 handjes gemengde sla
  • 3 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
  • zongedroogde tomaatjes
  • rode ui
  • kappertjes
  • 2 eetlepels yoghurt

Bereiding:

Verwarm de wraps even kort in een koekenpan of magnetron. Laat de tonijn uitlekken en haal het met een vork uit elkaar, meng de yoghurt door de tonijn. Snipper de rode ui. Snijd de zongedroogde tomaat (en eventueel ook de kappertjes) in stukjes.

Beleg de wrap een handje sla, tonijn, kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes. En eet smakelijk.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Traybake met zalm en broccoli
Pizza met pistachepesto en ricotta

6 reacties

Jus

Lekker gerecht! Ga ik zeker maken, alleen mis waar het sausje vandaan komt. Er wordt namelijk omschreven dat de wrap wordt belegd met een sausje. Alleen dit sausje staat nergens uitgelegd....Daarnaast zie ik dat de pijnboompitten zijn geroosterd op de foto, dit mis ik ook in de omschrijving.

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Bij de ingrediënten staat vermeld: geroosterde pijnboompitjes. En het sausje (yoghurt in dit geval) zit inderdaad in de tonijn.

vade

De wrap wordt als eerste belegd met een sausje, alle genoemde ingrediënten komen daarna. Over welk sausje gaat het dan?

Laat een bericht achter

Patricia

Dat vroeg ik me nu ook al af!

Ri

Wat een goed idee. Kwam als geroepen the day after een uitgebreide bbq. We hebben heerlijk gegeten.

Laat een bericht achter

Marlotte

Ik heb gelukkig nog eventjes vakantie, maar niet voor lang meer. Helaas! Heerlijk receptje en ideaal als je niet zoveel tijd hebt 's avonds!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op