BBQ Chicken burrito

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inBBQ Chicken burrito
Bewaren
Het is tijd voor een zonnige makkelijke maaltijd, we gaan voor BBQ chicken burrito. Ik ben gek op barbecue kip. En burrito’s. Het is een hele snelle manier om kip een super lekker gekruid smaakje te geven. Eerder deelde ik al de lasagne (blijft een topper) en de nacho’s. Twee gerechten waarvan het water me in de mond loopt! Deze keer combineerde ik de barbecue chicken met een zomerse burrito. Lekker met blokjes zoete aardappel en extra fris door de ananas.
Deel jouw favoriete wrap recept bij de reacties. Ga je ook voor deze zomerse variant met ananas?
BBQ Chicken burrito
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bbq chicken burrito
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes en bak dit in een koekenpan met een beetje olijfolie aan. Bak de kip rondom aan op medium vuur.Stap 2
Schil de zoete aardappelen en snijd dit ook in blokjes. Kook dit in ruim water in 8 minuten beetgaar.Stap 3
Doe de barbecuesaus bij de kip en bak dit even mee.Stap 4
Snipper de ui en snijd de ananas in kleine blokjes.Stap 5
Maak de wraps op door eerst een laagje sla in over het midden te verdelen. Verdeel hierover de BBQ-chicken. Bestrooi met blokjes zoete aardappel, rode ui en de ananas. Rol de wraps op serveer ze direct.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bbq chicken burrito
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes en bak dit in een koekenpan met een beetje olijfolie aan. Bak de kip rondom aan op medium vuur.Stap 2
Schil de zoete aardappelen en snijd dit ook in blokjes. Kook dit in ruim water in 8 minuten beetgaar.Stap 3
Doe de barbecuesaus bij de kip en bak dit even mee.Stap 4
Snipper de ui en snijd de ananas in kleine blokjes.Stap 5
Maak de wraps op door eerst een laagje sla in over het midden te verdelen. Verdeel hierover de BBQ-chicken. Bestrooi met blokjes zoete aardappel, rode ui en de ananas. Rol de wraps op serveer ze direct.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in