Smeersel: Salade van meloen en ham

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inSmeersel: Salade van meloen en ham
Bewaren
Smeersel, smeersalade. Hoe zal ik dit noemen? Het is in ieder geval super lekker, een frisse salade van meloen en ham op om een broodje, cracker of toastje te smeren.
Op mooie dagen is het heerlijk om in het park, bij het zwembad of gewoon buiten in de tuin te zitten met iets lekkers erbij. Ben je nog opzoek naar een lekker fris smeerseltje? Dan is deze salade van meloen met ham super geschikt.
Smeersel: Salade van meloen en ham
Deze smeersel is gebaseerd op een salade dat ik jaren geleden alweer at op een zomerborrel/lunch met collega’s. Een van de meiden had een lekkere meloensalade gemaakt die ontzettend in de smaak viel.
Mijn versie is dit smeerseltje. En ik kan je verklappen dat er later deze zomer nog iets anders lekkers met meloen en ham aan komt 😉
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze smeersel: salade van meloen en ham
Stap 1
Snijd de meloen in kleine blokjes, snijd de hamblokjes of reepjes eventueel ook fijner. Hak de verse bieslook fijn.Stap 2
Roer de selleriesalade los en meng dit met de crème fraîche. Roer de blokjes meloen, ham en crème fraîche er door. Breng tot slot op smaak met zout en peperStap 3
Afgedekt in de koelkast kun je dit mengsel 2 dagen bewaren.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze smeersel: salade van meloen en ham
Stap 1
Snijd de meloen in kleine blokjes, snijd de hamblokjes of reepjes eventueel ook fijner. Hak de verse bieslook fijn.Stap 2
Roer de selleriesalade los en meng dit met de crème fraîche. Roer de blokjes meloen, ham en crème fraîche er door. Breng tot slot op smaak met zout en peperStap 3
Afgedekt in de koelkast kun je dit mengsel 2 dagen bewaren.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in