Panga uit de oven met mozzarella
Bewaren
Vis, ik word er steeds gekker op. Als ik “uit eet” ga ik 9 van de 10 keer voor een visgerecht.
Thuis eten we minimaal 1 keer in de week vis.
Een vissie bakken met kruiden is lekker, maar natuurlijk is het leuk (en meestal ook erg lekker) om zo nu en dan iets anders met vis te doen.
Deze keer ben ik voor vis met mozzarella gegaan! Op het blog van van Nina kwam ik dit lekkere receptje tegen. Panga uit de oven met mozzarella. En tomaatjes.
Voor dit gerecht heb ik pangasiusfilet gebruikt, ook kun je dit eten met kabeljauw, tilapia of een andere witvis.
Voor de kleur vond ik het leuk om (net als Nina deed) verschillende kleuren tomaatjes te gebruiken. Natuurlijk is het ook lekker (en makkelijk) om één soort tomaatjes te gebruiken.
Lekker om te eten met aardappels of pasta. Wij hebben er ook een salade bij gegeten.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze panga uit de oven met mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in.Stap 2
Leg de pangafilets in de ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie en een snufje peper en zout.
Stap 3
Verdeel daarop de gehalveerde tomaatjes, basilicum en vervolgens de plakken mozzarella.
Stap 4
Besprenkel dit ook met een beetje olijfolie en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
Stap 5
Bak dit in de oven in ± 15 tot 20 minuten gaar (afhankelijk van de dikte van de vis).
Bron: Nina’s dinners & more
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze panga uit de oven met mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in.Stap 2
Leg de pangafilets in de ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie en een snufje peper en zout.
Stap 3
Verdeel daarop de gehalveerde tomaatjes, basilicum en vervolgens de plakken mozzarella.
Stap 4
Besprenkel dit ook met een beetje olijfolie en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
Stap 5
Bak dit in de oven in ± 15 tot 20 minuten gaar (afhankelijk van de dikte van de vis).
Bron: Nina’s dinners & more
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.