Hangop met kerstrestjes

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inHangop met kerstrestjes
Bewaren
Heb je stoofpeertjes en cake of tulband over van de kerstdagen? Gooi het niet weg maar maak iets lekkers mee. Van hangop met kerstrestjes samen met bastogne koekjes maak je van de restjes een heerlijk gerechtje! Lekker als ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje. Net wat jouw uitkomt.
Klik hier voor nog meer lekkere kerstrecepten.Ā
Hangop met kerstrestjes
Ingrediƫnten
Bereiding 1 dag vooraf
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hangop met kerstrestjes
Stap 1
De nacht van te voren: Bekleed een zeef met een vochtige, uitgeknepen, theedoek. Plaats de zeef op een kom en giet de yoghurt in de zeef. Laat dit minimaal 12 uur staan in de koelkast.Stap 2
Voeg de suiker bij de slagroom en klop dit lobbig. Meng de uitgelekte yoghurt met de slagroom.Stap 3
Verdeel in een glas of schaaltje een laagje stoofpeertjes met een beetje 'sap'. Verdeel hierover de hangop en bestrooi dit met een beetje van het stoofperenvocht (sap) en verkruimel hierover de kerstcake en koekjes.Ingrediƫnten
Bereiding 1 dag vooraf
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hangop met kerstrestjes
Stap 1
De nacht van te voren: Bekleed een zeef met een vochtige, uitgeknepen, theedoek. Plaats de zeef op een kom en giet de yoghurt in de zeef. Laat dit minimaal 12 uur staan in de koelkast.Stap 2
Voeg de suiker bij de slagroom en klop dit lobbig. Meng de uitgelekte yoghurt met de slagroom.Stap 3
Verdeel in een glas of schaaltje een laagje stoofpeertjes met een beetje 'sap'. Verdeel hierover de hangop en bestrooi dit met een beetje van het stoofperenvocht (sap) en verkruimel hierover de kerstcake en koekjes.Ben je opzoek naar recept inspiratie?
Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in1 reacties
Simone
Hmmmm, nou restjes ga ik straks nog wel hebben denk ik... In ieder geval nog wat tulband over. Inderdaad lekker met yoghurt. Goed idee!