Pastasalade met spinazie

Pastasalade spinazie 2 txt

Soms heb ik niet zoveel tijd om te koken maar wil ik toch gezond eten. In dat geval grijp ik graag naar een pastasalade. Een pastasalade is (meestal) gezond, snel klaar en je kunt er lekker mee variëren. Bijna alles is er lekker bij. Deze keer koos ik voor pasta met rauwe verse spinazie. Lekker met tomaatjes, feta en kip. Beetje pasta erbij en je hebt een volwaardige snelle maaltijd.

Pastasalade spinazie 1

Pastasalade spinazie 3

Pastasalade met spinazie

 

Ingrediënten per persoon:

  • 80 gram pasta
  • flinke hand verse spinazie
  • 5 Cherry tomaatjes
  • 3 plakjes kipfilet
  • feta
  • paar zongedroogde tomaatjes
  • extra vergine olijfolie of beetje olie van de zongedroogde tomaatjes

Bereiding:

Kookt de pasta beetgaar en giet het af. Snijd de plakjes kipfilet in stukjes. Halveer de Cherry tomaatjes en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.

Meng de gekookte pasta met spinazie, tomaatjes en kipfilet. Verkruimel hierover de feta en strooi hier een beetje olie van de zongedroogde tomaatjes of olijfolie over. Geniet van je snelle lekkere pastasalade.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk