5x vrijdag Visdag

vrijdag visdag 01

Het is vrijdag, en bij mij is dat van huis uit dé visdag (dit komt bij de Katholieken vandaan). Gek genoeg eet ik nog steeds bijna altijd op vrijdag vis. Voor vandaag zet ik de vijf lekkerste vis-recepten van mijn blog voor je op een rijtje. Zo is er voldoende keuze voor jouw vrijdag visdag van vandaag (of andere dag waarop je zin hebt in een lekker stukje vis)!

Panga met mozzarella uit de oven
Mozzarella is overal lekker bij, dus waarom niet mozzarella met vis? Mozzarella met panga in dit geval! Extra lekker door het toevoegen van tomaatjes en basilicum. Met dit visje is het alvast zomer op je bord, een heerlijk bijgerecht!

Andijvierolletjes
Wil je lekker uitpakken en vis op een speciale manier serveren? Maak dan deze leuke andijvierolletjes met witvis. Zo impres je je tafelgenoten. Andijvie en spek is een goede combi, witvis en spek ook, dus andijvie + witvis + spek helemaal!

Zalm met Paksoi
Zalm is een van mijn favoriete stukjes vis. Deze versie van zalm met paksoi, broccoli en mihoen is lekker licht. Echt een aanrader.

Visfilet met een krokant korstje
Korstjes om en op vis, I looove it! Waarom zou je een visje met een korstje kopen als je het zelf veel lekkerder kunt maken? Dit korstje met tomaat, broodkruim en citroen (die ik inmiddels al heel vaak heb gemaakt) blijft een een topper blijft!

Kabeljauw ovenschotel
Wil je iets anders met vis? Maak dan de ovenschotel met kabeljauw en aardappelschijfjes. Een Italiaans lekkernij boordevol smaak.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk