Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

5x vrijdag Visdag

vrijdag visdag 01

Het is vrijdag, en bij mij is dat van huis uit dé visdag (dit komt bij de Katholieken vandaan). Gek genoeg eet ik nog steeds bijna altijd op vrijdag vis. Voor vandaag zet ik de vijf lekkerste vis-recepten van mijn blog voor je op een rijtje. Zo is er voldoende keuze voor jouw vrijdag visdag van vandaag (of andere dag waarop je zin hebt in een lekker stukje vis)!

Panga met mozzarella uit de oven
Mozzarella is overal lekker bij, dus waarom niet mozzarella met vis? Mozzarella met panga in dit geval! Extra lekker door het toevoegen van tomaatjes en basilicum. Met dit visje is het alvast zomer op je bord, een heerlijk bijgerecht!

Andijvierolletjes
Wil je lekker uitpakken en vis op een speciale manier serveren? Maak dan deze leuke andijvierolletjes met witvis. Zo impres je je tafelgenoten. Andijvie en spek is een goede combi, witvis en spek ook, dus andijvie + witvis + spek helemaal!

Zalm met Paksoi
Zalm is een van mijn favoriete stukjes vis. Deze versie van zalm met paksoi, broccoli en mihoen is lekker licht. Echt een aanrader.

Visfilet met een krokant korstje
Korstjes om en op vis, I looove it! Waarom zou je een visje met een korstje kopen als je het zelf veel lekkerder kunt maken? Dit korstje met tomaat, broodkruim en citroen (die ik inmiddels al heel vaak heb gemaakt) blijft een een topper blijft!

Kabeljauw ovenschotel
Wil je iets anders met vis? Maak dan de ovenschotel met kabeljauw en aardappelschijfjes. Een Italiaans lekkernij boordevol smaak.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

  1. Joli 14 maart 2014 om 06:20

    Bij mij ook op vrijdag visdag!
    Ik ga je recept met mozzarella eens proberen.

    Eet smakelijk!!

  2. Maura - YLT 14 maart 2014 om 09:06

    Vis vergeet ik vaak te eten. Dit is een goede reminder en lekkere recepttips. Pangasius en mozzarella klinkt goed. Morgen ga ik denk weer eens zalm eten :)

  3. nicole 14 maart 2014 om 09:54

    Lekker. We eten eigenlijk te weinig vis, maar nu breng je me op een goed idee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *