Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Snap Shots maart #1

Snap Shots maart 0101

Daar zijn ze alweer, de Snap Shots! Time flies..! Dat heb ik al vaak gezegd in de Snap Shots maar het is écht zo! De afgelopen weken waren sociaal gezien iets rustiger omdat ik flink heb gewerkt aan mijn blog. Hierdoor zijn de food snap shots misschien iets saaier dan je van me gewend bent. Maar ik beloof je, vanaf de volgende editie wordt het weer leuker want dan ga ik (als het goed is)  weer leuke food dingen beleven!

Eerst kijken we nog even terug. De afgelopen twee weken…

Snap Shots maart 0108

..ontbeten we zondagmorgen met pancakes. De beste start van een heerlijke zondag.

..deed ik aan 4 tinten groen. Flauw? ;)

Snap Shots maart 0102

..had ik een heerlijke avond met vriendinnetjes bij Restaurant de Hoofdtoren in Hoorn.

Hier aten we tijdens de restaurantweek. Op het menu: een bitterbal van erwtensoep als amuse. Bij het voorgerecht kon ik niet kiezen tussen carpaccio met truffelmayo en de oosterse zalmtartaar. Ik deel ze met Marloes zodat we ze allebei kunnen proeven. Bij het hoofdgerecht ga ik de diamanthaas met sukade, blokjes aardappel, knolselderij en spek. Toe krijgen we een perfecte smeuïge brownie met mangoijs. Een heerlijke gezellige avond met vriendinnetjes, en lekker eten. Wat wil je nog meer?

Snap Shots maart 0103

.. heb ik tussen het werken door zoveel mogelijk buiten geluncht. Mijn nieuwe ontdekking is de lunchwrap. Als ik hem oprol in aluminiumfolie kan ik hem tijdens het wandelen gemakkelijk opeten. En een soepje is altijd goed. Ook in het zonnetje op de trap.

Snap Shots maart 0104

..zat ik dit seizoen voor het eerste op het terras. Warme choco met slagroom en een lekker caesar broodje bij Elhorst in Alkmaar.

Snap Shots maart 0105

..was ik natuurlijk aanwezig bij de boeklancering van mijn foodievriendinnetje Pauline (op de foto samen met Sabine). Op de terugweg zag ik de trein voor mijn neus wegrijden. Gelukkig liet Pauline ons niet met lege handen naar huis gaan en had ik genoeg lekkers bij me. De reep ging bijna op.

Snap Shots maart 0106

..kwam ik na een werkdag gevolgd door afspraken later dan gepland thuis en vond dit briefje… <3

..maakte ik een nieuwe batch granola. (dit filmde ik ook, klik hier)

Snap Shots maart 0107

..is er meer dan genoeg geborreld. Een mooie mix van bittergarnituur, chips, gedroogde worst en gezondere snacks van de appie :)

Snap Shots maart 0111

..lunchte ik met dit lekkere broodje pikante hummus en gegrilde groenten bij Loft der zotheid in Hoorn (aanrader!)

..ontdekte ik in mijn concept voor de koffiecakejes deze creatieve typo

Snap Shots maart 0110

..heb ik meer dan genoeg paaseitjes van de Jamin gegeten.

..en hield ik een hele week mijn eetdagboekje bij en gaf een voedingsdeskundige hier een reactie met tips op. Hier kun je het eetdagboekje teruglezen.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. kelly 17 maart 2015 om 07:21

  Ziet er allemaal weer goed uit!! Vooral dat hummus broodje..hmmmmm

  1. Brenda Kookt 17 maart 2015 om 07:44

   Ja, het broodje hummus was goed! Al was de smeuïge brownie ook niet verkeerd.. ;)

 2. Ellen 17 maart 2015 om 08:06

  Leuke week en erg verlekkerende foto’s :)

 3. lieke 17 maart 2015 om 16:59

  Ooh die brownie :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *