Snap Shots april #2

Snap Shots april 10

April is alweer voorbij, tijd voor de Snap Shots van de afgelopen maand. Begin van de maand mocht ik op persreis naar Vietnam, dat is je vast niet ontgaan. De Snap Shots van dit tripje zijn al gepubliceerd, in 2 delen zelfs! Hier en hier kun je de Snap Shots terugkijken.

Na Vietnam stonden er een aantal evenementen op het programma, maar daarnaast heb ik geprobeerd het even rustig aan toe doen en voornamelijk te werken aan het blog. Door al die reisjes (eind maart ging ik ook op wintersport) was ik bijna door de voorraad aan recepten heen.

Snap Shots april 07

Nadat ik terug was uit Vietnam ging ik direct door naar een event: de culiperslunch. Een jaarlijks superleuk event waar allemaal leuke nieuwe foodartikelen worden gepresenteerd. Denk aan kookboeken, producten en gerechten. Ik ging naar huis met een goed gevulde goodiebag. Bekijk hier het ‘unboxing’filmpje dat ik maakte.

Snap Shots april 05

Als ik in het buitenland ben geweest kan ik ultiem genieten van echt Hollandse producten. Bijvoorbeeld een broodje kaas of pindakaas.

Ik mocht met de eerste Hollandse aardbeien aan de slag. Het recept dat ik maakte deel ik binnenkort met jullie.

Snap Shots april 04

Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten. Tijdens de lunchpauze op het werk, en thuis.

Snap Shots april 06

Ik krijg leuke appies van vriendinnen. Als je een unboxingfilmpje maakt ben je een echte blogger ;)

Check Stef hier zijn bordje leeglikken. Conclusie: de macaroni stroganoff viel in de smaak! Klik hier voor het recept.

Snap Shots april 01

Samen met mijn blogvriendinnetjes was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het 24Kitchen and Cottages weekend bij Centerparcs de Eemhof. We konden er niet het hele weekend bij aanwezig zijn, maar hebben wel de sfeer kunnen proeven.

Omdat we ons niet voor de workshops hadden ingeschreven was ons programma niet zo druk. We gingen er vanuit dat er naast de workshops ook activiteiten georganiseerd werden die vrij toegankelijk waren. Dit viel ons helaas een beetje tegen.

Er waren een handje vol foodtrucks waar we pizza hebben gegeten en daarna zijn we op terras beland. Daarna volgden we een kookcollege van Rudolph over chocolade, hier heb ik toch weer wat geleerd over het temperen van chocolade. Ons etentje bij Italiaans restaurant Nonna’s viel helaas een beetje tegen. Er ging iets mis met onze reservering, en de pasta was eerlijk gezegd niet zo lekker.

Snap Shots april 09

Tussen het winkelen door even lunchen op  terras met mijn zusje en moeder. Ik ging voor een broodje belegen Beemster kaas. Helaas was deze wel erg simpel. Gelukkig wilde mam dit broodje geitenkaas met mij delen.

Na het werk ben ik regelmatig nog even naar buiten gegaan, een rondje wandelen. Bruce liep met me mee toen we foto’s maakte voor de Optimel campagne.

Snap Shots april 03

Vorige week mocht ik op vrijgezellenfeest. Niet van mezelf, maar van een vriendinnetje. Dit zijn zo ongeveer de enige foodfoto’s die ik heb gemaakt. Kun je nagaan hoe gezellig het was, ik had geen tijd om foto’s van de lunch en het eten te maken ;)

Snap Shots april 08

Lazy sunday op de bank, dat vraagt om pizza!

Nog zo’n makkelijk gerecht: pasta pesto el tonno. Dit gerecht heb ik zelfs twee keer gemaakt deze maand. Een keer voor onszelf als makkelijke maaltijd, en tijdens Koningsdag stond dit ook op tafel voor de vrienden.

Snap Shots april 02

Koningsdag was een drukte van jewelste bij ons thuis, een gezellige chaos met veel vrienden en kids. Voor de kids had ik poffertjes, voor de volwassenen een broodje bal. Die gingen er wel in hoor.. ;)

Verder heb ik voornamelijk veel gewerkt aan mijn blog. Er staan al een aantal lekkere lente-receptjes voor jullie klaar :) De komende maand vliegt met alle feestdagen ook vast weer voorbij. Ik hoop op mooi weer zodat de volgende editie van de Snap Shots weer zonovergoten is. 

Hoe was jouw maand? Heb je nog speciale, aparte of mega lekkere dingen gegeten? 

 ———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk