Ga naar de inhoud

Filmpje: Gehakt cordon bleu

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een filmpje heb gedeeld. Door omstandigheden is het er even niet van gekomen. Maar ik heb de smaak weer te pakken, dus je kunt weer een aantal leuke kookfilmpjes verwachten. Vanaf nu deel ik de filmpjes op zaterdag, als extra artikel. Vandaag laat ik je zien hoe
Delen op

Filmpje: Gehakt cordon bleu

Gehakt cordon bleu

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een filmpje heb gedeeld. Door omstandigheden is het er even niet van gekomen. Maar ik heb de smaak weer te pakken, dus je kunt weer een aantal leuke kookfilmpjes verwachten. Vanaf nu deel ik de filmpjes op zaterdag, als extra artikel.
Vandaag laat ik je zien hoe je een heel erg lekker stukje vlees maakt. Een van mijn lievelings. Namelijk, gehakt cordon bleu!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de ingrediënten. 

Gehakt cordon bleu

Ingrediënten voor 4 gehakt cordon bleus:

  • 500 gram gehakt, rundergehakt
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 1 ei
  • paneermeel
  • 1 eetlepel mosterd
  • 4 plakjes ham, achterham
  • 4 plakjes jong belegen kaas
  • boter om in te bakken

Tip: Kijk ook eens bij dit artikel, hier laat ik je zien hoe je zelf slavinken maakt. 

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Sinterklaas loempia's
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Hachee schotel met gegratineerd stokbrood

3 reacties

Desiree

Wat een goed idee! Zou het ook lukken met een plak cheddarkaas?

Laat een bericht achter

Bas

Wat heerlijk! Ik ben een grote fan van Cordon Bleu, dus hier word ik helemaal happy van! Leuk recept, ik ga kijken wanneerik dit ga maken!

Laat een bericht achter

Emily van Kampen

Wow! Gehaktcordonbleu was by far mijn favoriete stukje vlees als kind. Nu vind ik het nog steeds heerlijk, dus het lijkt me erg leuk om dit nu een keer zelf te maken!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op