Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

5x Vis

5x visgerecht

Meestal deel ik op vrijdag een visgerecht. Vrijdag, visdag. Dit heb ik van huis uit meegekregen en hou ik er lekker in. Op vrijdag eten we 9 van de 10 keer vis en daarom vind ik het leuk om op vrijdag een visrecept te delen op Brenda Kookt.

Deze week doen we het anders en deel ik vandaag 5x vis. Op de woensdag. Zo heb je tijd om voor vrijdag (of iedere andere dag dat jij vis wilt eten) de boodschappen te halen.

Dit zijn mijn 5 favoriete visrecepten van nu. Welke van deze 5 gerechten zet jij het liefst op tafel? En oh ik ben ook benieuwd of jullie ook op vrijdag vis eten. Of maakt het voor jou niet uit welke dag het is?

Wraps met zalm en avocadospread

Ik trap af met een lekker makkelijk en zomers receptje. Wraps met zalm en avocadospread. Ik eet dit graag als makkelijke maaltijd maar ook als lunchgerecht is dit een zeer smakelijk receptje.

Zalm met citroen en mozzarella

Ovengerechten doen het hier altijd goed zo ook de zalm met citroen en mozzarella die we al meerdere keren hebben gegeten. Door de zalm met citroen, tomaatjes en mozzarella te verwarmen heb je heel snel een lekker smakelijk gerecht. Een tip voor als er mensen komen eten.

Pasta pesto tonno

Deze pasta met tonijn en pesto is een makkelijke pasta die je heel goed van te voren kunt klaarmaken. Een topper als je met mooi weer ergens van de zon gaat genieten (moeten we wel nog even wachten op lekker warm weer ;)) en de lunch of maaltijd wilt meenemen. Ik vind het zelf lekkerder als de pasta eerder is klaargemaakt zodat de pesto-smaak lekker in de pasta kan trekken.

Sushi

Ik heb de afgelopen tijd regelmatig trek in sushi maar ik eet het bijna nooit. Dit komt ook doordat mijn wederhelft het niet eet. Ik vind dat ik nodig  weer eens zelf sushi moet maken zoals ik bij dit artikel deed.

Visburger

De laatste tijd zijn wij into de burgers en een van de favorieten was de visburger die ik laatst deelde. De burger van pangafilet is goed op smaak en heel erg lekker met een wasabi- of citroensausje er bij.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Reacties

 1. Demi 13 juli 2016 om 13:04

  Sowieso is mijn favoriet sushi, daar kun je me echt voor wakker maken. Zo lekker!

 2. lise 15 juli 2016 om 18:06

  Als je graag vis eet, moet je eens wat anders proberen dan de standaard zalm, kabeljauw en pangasius ;)
  Zoals pladijs, steenbolk, hondshaai, wijting, verse heilbot, koolvis …
  Hier meermaals vis op het menu :)

  1. Brenda Kookt 1 augustus 2016 om 10:52

   Dat zou ik inderdaad eens moeten doen Lise, leuke tip :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *