Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Morningsmoothie avocado en mango (+win de blender!)

Avocado mango smoothie

gesponsord artikel

Vandaag test ik een nieuwe blender, deel ik mijn favoriete ontbijtsmoothie van dit moment, en geef ik een blender weg, de Bosch SilentMixx!

Deze smoothie met avocado, mango en banaan is mijn favoriet van dit moment. Doordat ik voor mijn dochtertje een fruithapje maakte met mango en avocado ben ik de combinatie ook zelf eens gaan proberen in een smoothie. Inmiddels is het mijn favoriet. Door de avocado wordt de smoothie lekker romig en vult de smoothie goed. Voor mij is dit een volwaardig ontbijt of lekker tussendoortje.

De smoothie maakte ik klaar in de Bosch SilentMixx blender. Een nieuwe veelzijdige blender waar je koude sappen en warme soepen in kunt bereiden maar ook ijs in kunt crushen. De blender is erg sterk, maar (en dat had ik niet verwacht) heel erg stil in gebruik. De meeste blenders geven veel lawaai, de SilentMixx doet zijn naam eer aan want hij is een stuk stiller. Ook is de blender gemakkelijk schoon te maken doordat je de messen er uit kunt klikken met het EasyClickKnife systeem.

Bekijk dit filmpje om te zien (en horen) hoe stil de blender is, en vergeet niet hieronder verder te lezen. Ik mag aan een van jullie namelijk een blender weggeven!

Bosch SilentMixx blender win

Wil je ook ontbijten met morningsmoothies uit de Bosch SilentMixx blender? Deel dan jouw favoriete smoothierecept met foto via Social Media, vertel waarom jij de blender wilt winnen en gebruik de hashtags #morningsmoothies en #brendakookt zodat ik je inzending kan bekijken. Uit de inzendingen trek ik 5 augustus de winnaar waar de blender naar wordt opgestuurd.

Bosch heeft een leuke actie voor de mensen die niet winnen: als je tot 14 augustus de SilentMixx blender koopt loopt er een 20 euro cashback actie. De adviesprijs van de SilentMixx blender is  €149,99, klik hier voor meer informatie.

Morningsmoothie met avocado en mango

Morningsmoothie van avocado en mango

Bereidingstijd 10 minuten

Ingrediënten voor 2 glazen:

 • 1 avocado, geschild en pit verwijderd
 • 1 mango, geschild en pit verwijderd
 • 1 banaan, geschild
 • 200 ml sinaasappelsap

Bereiding:

Giet het sinaasappelsap in de blender. Voeg vervolgens de blokjes fruit toe en maal dit met de blender fijn tot een gladde smoothie.

Verdeel de smoothie over 2 glazen.

Dit artikel is een samenwerking met Bosch, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

14 Reacties

 1. Merlijn Janse 3 augustus 2016 om 21:27

  Voor al mijn dagelijkse verse sapjes.

 2. Gerda 3 augustus 2016 om 23:53

  Ik heb mijn eigen blender aan mijn dochter gegeven en ja nu heb ik zelf geen blender meer. Maar zij zegt dat spinazie ook zo lekker is in een smoothie.

 3. Tamara V 4 augustus 2016 om 15:34

  Het ziet er heerlijk uit al die gezonde groene,rode,gele en wat voor mooie kleurtjes zo al meer.Het is een geweldig gezond begin van de dag denk ik en voor mij zou het extra goed uitkomen omdat ik herstellende ben van een operatie en vast voedsel nog niet echt een optie is.Een zeer welkome aanvulling in de keuken en gegarandeerd een ereplaats op het aanrecht en niet zoals veel apparaten die ergens nutteloos onder in een aanrechtkastje verdwijnen.

 4. Cocky 6 augustus 2016 om 19:31

  Draai een smootie van 1 kopje koude espresso + 1 dl abrikozennektar + 4 gedroogde abrikozen + 1/2 avocado + 3 eetlepels gecondenseerde melk + 4 ijsblokjes. In een glas schenken en ervan genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *