Morningsmoothie avocado en mango (+win de blender!)

Avocado mango smoothie

gesponsord artikel

Vandaag test ik een nieuwe blender, deel ik mijn favoriete ontbijtsmoothie van dit moment, en geef ik een blender weg, de Bosch SilentMixx!

Deze smoothie met avocado, mango en banaan is mijn favoriet van dit moment. Doordat ik voor mijn dochtertje een fruithapje maakte met mango en avocado ben ik de combinatie ook zelf eens gaan proberen in een smoothie. Inmiddels is het mijn favoriet. Door de avocado wordt de smoothie lekker romig en vult de smoothie goed. Voor mij is dit een volwaardig ontbijt of lekker tussendoortje.

De smoothie maakte ik klaar in de Bosch SilentMixx blender. Een nieuwe veelzijdige blender waar je koude sappen en warme soepen in kunt bereiden maar ook ijs in kunt crushen. De blender is erg sterk, maar (en dat had ik niet verwacht) heel erg stil in gebruik. De meeste blenders geven veel lawaai, de SilentMixx doet zijn naam eer aan want hij is een stuk stiller. Ook is de blender gemakkelijk schoon te maken doordat je de messen er uit kunt klikken met het EasyClickKnife systeem.

Bekijk dit filmpje om te zien (en horen) hoe stil de blender is, en vergeet niet hieronder verder te lezen. Ik mag aan een van jullie namelijk een blender weggeven!

Bosch SilentMixx blender win

Wil je ook ontbijten met morningsmoothies uit de Bosch SilentMixx blender? Deel dan jouw favoriete smoothierecept met foto via Social Media, vertel waarom jij de blender wilt winnen en gebruik de hashtags #morningsmoothies en #brendakookt zodat ik je inzending kan bekijken. Uit de inzendingen trek ik 5 augustus de winnaar waar de blender naar wordt opgestuurd.

Bosch heeft een leuke actie voor de mensen die niet winnen: als je tot 14 augustus de SilentMixx blender koopt loopt er een 20 euro cashback actie. De adviesprijs van de SilentMixx blender is  €149,99, klik hier voor meer informatie.

Morningsmoothie met avocado en mango

Morningsmoothie van avocado en mango

Bereidingstijd 10 minuten

Ingrediënten voor 2 glazen:

 • 1 avocado, geschild en pit verwijderd
 • 1 mango, geschild en pit verwijderd
 • 1 banaan, geschild
 • 200 ml sinaasappelsap

Bereiding:

Giet het sinaasappelsap in de blender. Voeg vervolgens de blokjes fruit toe en maal dit met de blender fijn tot een gladde smoothie.

Verdeel de smoothie over 2 glazen.

Dit artikel is een samenwerking met Bosch, lees mijn disclaimer

(Visited 29 times, 1 visits today)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
14 comments
 1. Na een goede start om gezonder te gaan leven, zou deze blender een mooie bijdrage kunnen leveren om nog meer lekkere en gezonde gerechten en smoothies te creeeren.
  Zodat ik met mijn gezin op een smakelijke maar verantwoordelijk ingeslagen pad kan blijven.

 2. Ik zou hem graag aan mijn dochter cadeau geven waar ik tijdens een dagje oppassen een blender vaak mis. Zij weet nu ook nog niet wat ze mist, zeker bij het maken van een lekker babyhapje.

 3. Wat een leuke actie! Eerlijk gezegd zou ik het niet weten omdat ik nog nooit smoothies heb gemaakt. Simpelweg omdat ik geen blender heb. Maar ze lijken me heerlijk!!
  Succes voor iedereen die mee doet.

 4. Mijn favoriete smoothie is:

  Kokosmelk welke in het blikje een paar dagen in de koeling heeft gestaan,
  Hierdoor ontstaat er een witte stevige massa
  1 kleine banaan,
  1 mango,
  Handvol bosbessen en een scheutje honing.

  Mixen maar! Je krijgt een heerlijk volromige smoothie van.

  Het zou super fijn zijn als ik de Bosch Silentmixx zou mogen winnen. Mijn mixer die ook veel te veel lawaai maakte is net stuk gegaan.

 5. Durf ik dit te vertellen? Ja ik kom er maar eerlijk voor uit. Ik heb in mijn hele leven nog maar 1 keer een smoothie gehad. Mijn vriendin had hem voor mijn verjaardag gemaakt. Met banaan, avocado en aardbeien. Hoe het precies gemaakt wordt weet ik niet, mijn vriendin doet altijd alles op gevoel. Zo’n mooie blender, die er bijzonder proffesioneel uitziet lijkt me ideaal om lekker en gezond te expirimenteren. En vanaf nu met een smoothie te ontbijten! Want zeg nou zelf, ik moet toch veel vaker van een heerlijke smoothie kunnen genieten?!

 6. Mijn zusje heeft zo’n handige blender in huis.
  Altijd staat dat ding te zingen bij haar thuis.
  En maakt hij de lekkerste smoothies klaar.
  Ben best wel een beetje jaloers op haar.
  Wil elke dag genieten van ‘n fruit smoothie.
  Maar zonder een blender lukt dat dus niet.
  Sta dan met staafmixer te “goochelen” in kan.
  En maak een ongelofelijke troep ervan.
  Dus doe ik mee voor deze fantastische prijs.
  En met geluk maak ik dan zelf smoothies, met ijs.
  Lekker zoet en fris met deze warme dagen.
  Zal de hitte me fijn niet langer plagen.
  En geniet ik van al dat lekkers volop.
  Oh wat word de zomer 2016 dan top!!

 7. Zojuist mijn nieuwe favoriete receptje gedeeld via Facebook. Zou supergraag de blender willen winnen zodat ik mijn smoothie nog gladder krijg. Nu had ik bijvoorbeeld nog wat stukjes van de schil van de nectarine erin zitten. Eet het liefst mijn fruit zo volledig mogelijk gezien de vitaminen. Met een blender kan dit hopelijk wel en zou de smoothie perfect zijn!

 8. Mijn allerlekkerste smoothie maak je als volgt :

  Doe in de blender : handje bevroren bramen, handje ontpitte kersen, handje bevroren frambozen, 1 Granny Smith’s appel (geschild, klokhuis eruit en in stukjes gesneden, 1 dl ijskoude groene ijsthee, 1 dl ijskoud kokoswater naturel, stukje geschilde komkommer, 1/2 eetlepel maanzaad en 2 grote, verse basilicumblaadjes. Draai er een verrukkelijke smoothie van en verdeel deze over 2 hoge glazen.

 9. Ik heb mijn eigen blender aan mijn dochter gegeven en ja nu heb ik zelf geen blender meer. Maar zij zegt dat spinazie ook zo lekker is in een smoothie.

 10. Het ziet er heerlijk uit al die gezonde groene,rode,gele en wat voor mooie kleurtjes zo al meer.Het is een geweldig gezond begin van de dag denk ik en voor mij zou het extra goed uitkomen omdat ik herstellende ben van een operatie en vast voedsel nog niet echt een optie is.Een zeer welkome aanvulling in de keuken en gegarandeerd een ereplaats op het aanrecht en niet zoals veel apparaten die ergens nutteloos onder in een aanrechtkastje verdwijnen.

 11. Draai een smootie van 1 kopje koude espresso + 1 dl abrikozennektar + 4 gedroogde abrikozen + 1/2 avocado + 3 eetlepels gecondenseerde melk + 4 ijsblokjes. In een glas schenken en ervan genieten.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk