Roerbaknoedels met zalm


Noedels met zalm en sperziebonen

gesponsord artikel

We gaan voor een lekkere snelle maaltijd met noedels uit de wok. Roerbaknoedels met zalm, sperziebonen en taugé.

Ik eet weinig noedels en dat is zonde. Zeker als je gaat voor deze roerbaknoedels is het een lekker gemakkelijk en snel recept. En daar kun je veel kanten mee op. Ik vind het lekker om de noedels te combineren met zalm, maar dit kun je ook vervangen door bijvoorbeeld kipfilet. Bij beide is het extra lekker als je de vis of het vlees voor het bakken op smaak brengt met de kruidenmix. Hierdoor heeft het net dat beetje extra dat de smaak intenser maakt.

Roerbaknoedels met zalm en tauge

Roerbaknoedels met zalm en sperziebonen

Bereidingstijd 25 minuten

Ingrediënten voor 3 personen

Bereiding

Kook de sperziebonen 8 minuten voor in ruim water.

Breng de zalm op smaak met een klein beetje van de kruidenmix van de roerbaknoedels. Bak de zalm in een koekenpan met een scheutje olijfolie om en om aan.

Verwarm een scheutje olijfolie in de wok en bak bak hier de sperziebonen met paprika in aan.

Voeg de kruidenmix en 300 ml water toe en breng aan de kook.

Voeg de ongekookte noedels toe. Verwarm dit tot het vocht door de noedels is opgenomen en ze gaar zijn. Voeg de taugé toe en verwarm dit 3 minuten mee.

Verdeel de roerbaknoedels over kommetjes en serveer de zalm er op. Besprenkel voor het serveren met sesamzaadjes.

Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer

3 Comments

  1. Jonna@Burgertrutjes 24 augustus 2016 at 08:15

    Makkelijk en lekker gerecht, ben nog niet bekend met de noodles. Ga ze een keer uitproberen!

    Reply
  2. Demi | DE KOOKFABRIEK 24 augustus 2016 at 09:42

    Lekker!
    Maak zelf vaak bami met zalm met een simpele marinade van sojasaus en honing.

    Reply
  3. Tanja 24 augustus 2016 at 13:17

    Een makkelijk en lekker gerecht dat idd met kip ook heerlijk is! Maggie heeft goede producten, die hebben me nog nooit teleur gesteld :-) Met prei of met witte kool of spitskool is dit ook een heerlijk gerecht! Met de mix kun je makkelijk naar eigen smaak ingrediënten toevoegen vind ik :-) Ideaal als je lekker, snel en makkelijk wil koken! Niet om te klagen, maar ik heb nl dagen dat ik niet lang kan staan en dan is Maggie een grote hulp :-)

    Reply

Geef een reactie