Kruidige BBQ wraps met witvis

maggi-extra-foto-04

gesponsord artikel

Wraps doen het altijd goed, en je kunt ze vullen met van alles. In dit artikel gaan we voor pompoen, broccoli en kabeljauw.

Ja dat is weer eens wat anders dan een Mexicaanse vulling met kip of gehakt. De MAGGI Wraps met een twist heb ik zelf een twist gegeven door de Amerikaanse BBQ saus en kruidenmix te gebruiken in combinatie met pompoenblokjes, broccoli en kabeljauw.

Dit soort gerechten vind ik altijd leuk om uit te proberen en ideaal als ik geen zin heb om na te denken of lekker snel wil doen. Het is namelijk lekker snel klaar.

american-bbq-wraps

Kruidige BBQ wraps met witvis

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor 2-3 personen

  • 1 pakje MAGGI Wraps met een twist, Amerikaanse BBQ
  • 300 gram verse kabeljauw, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 200 gram pompoenblokjes
  • 200 gram broccoli, in kleine roosjes
  • 1 blikje tomatenpuree (70 gram)

Bereiding

Bereid de sticky bbq-saus door het blikje tomatenpuree te mengen met 8 eetlepels water en de sausmix.

Fruit de ui in een koekenpan met olijfolie aan. Voeg de pompoenblokjes en broccoli roosjes toe en bak dit 10 minuten mee. Voeg hierna de blokjes kabeljauw toe en bak dit 2 minuten minuten mee. Voeg de kruidenmix en 50 ml water toe en roer dit door elkaar. Breng het aan de kook en laat dit 3 minuten doorkoken zodat de kabeljauw gaar is.

Haal de wraps uit het plastic, besprenkel met water en leg ze op een bord. Verwarm de wraps 1 minuut in de magnetron of drie minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven op 200 ºC.

Bestrijk de warme wraps met het sausje en verdeel hier de kabeljauw-pompoenvulling over. Rol de wrap op en serveer deze.

Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer

(Visited 1 times, 1 visits today)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk