Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Hapje brie met appel en pistache

toastje-brie-en-pistache

Zo vlak voor de feestdagen deel ik geen compleet recept, maar een kort inspiratie artikel voor een lekker hapje. Een hapje van brie met appel en pistache.

Oké eigenlijk kun je dit niet bepaald een recept noemen, het is super simpel en snel. Maar als je een verjaardag viert of familie of vrienden over de vloer heb (bijvoorbeeld met de feestdagen) wil je wel een lekker hapje op tafel zetten toch? En zo’n hapje hoeft wat mij betreft echt niet ingewikkeld te zijn.

Neem een lekker toastje met brie en maak dit iets specialer door appel, pistache en honing toe te voegen. Succes gegarandeerd!

 

hapje-brie-en-appel

Hapje brie met appel en pistache

Bereidingstijd 5 minuten

Ingrediënten per hapje:

  • toastje
  • plakje roombrie
  • schijfje friszure appel
  • 2 gepelde pistache nootjes
  • klein beetje honing

Bereiding

Beleg het toastje met brie en leg hier het schijfje appel op.

Hak de pistache nootjes grof en strooi dit over de appel. Top het hapje tot slot af met een klein beetje honing.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Iris 24 december 2016 om 23:39

    Ziet er heerlijk uit! Ik denk dat ik dit een keer op een knapperige meergranenbol ga proberen, als lunch…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *