Ga naar de inhoud

Vissticks (VIDEO)

Met dit heerlijke weer ga je dit weekend waarschijnlijk lekker aan de barbecue (groot gelijk, dat doe ik ook ;-)). Maar als je trek hebt in iets anders dat lekker fris is ga dan voor zelfgemaakte vissticks. Ik ben gek op vissticks en moet bekennen dat ik er in de...
25 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Vissticks (VIDEO)

Vissticks recept van kabeljauw, recept, BrendaKooktMet dit heerlijke weer ga je dit weekend waarschijnlijk lekker aan de barbecue (groot gelijk, dat doe ik ook ;-)). Maar als je trek hebt in iets anders dat lekker fris is ga dan voor zelfgemaakte vissticks.

Ik ben gek op vissticks en moet bekennen dat ik er in de vriezer altijd wel een paar heb liggen. Je kunt gaan voor kant-en-klare uit het vriesvak van de supermarkt, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken. Breng de vis sticks extra op smaak met citroensap, een beetje dille en paprikapoeder.

Bekijk hieronder de video waarin ik dit recept klaarmaak. Scroll naar beneden voor het uitgeschreven recept.

 

Video: vissticks

 

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

 

Vissticks recept, BrendaKookt

Ingrediënten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze vissticks (video)

Voorbereiding: 25 minuten
Stap 1
Verdeel de bloem en panko beide over een schaaltje of diep bord. Kluts de eieren in een derde schaaltje los.
2
Stap 2
Snijd de kabeljauw in repen. Bestrooi met zout en peper, dille, paprikapoeder en citroensap.
3
Stap 3
Verwarm een koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Voeg ook een klontje boter toe en laat dit even smelten, hierdoor kleuren de vistticks straks mooi bruin.
4
Stap 4
Haal de repen kabeljauwfilet eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de panko.
5
Stap 5
Bak de repen kabeljauwfilets aan beide kanten goudbruin.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Salade met gegrilde courgette, mais en feta
Cajun kip met rijst en spinazie
Romige pasta met asperge en pesto
Bloemkoolschotel met gehakt en kaassaus

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op