5x Salade

5x salades kl

Dit is natuurlijk dé tijd om lekkere salades te eten. Nu hoorde ik afgelopen weekend iemand zeggen dat nu al vol genoeg had van salades, want ze at iedere keer dezelfde. Dat is natuurlijk nergens voor nodig! Want met salades kun je juist lekker variëren, zodat het niet iedere keer hetzelfde is.

Bij zomerse temperaturen heb je vaak geen trek in een warme avondmaaltijd, en is het lekker om als maaltijd voor een frisse salade te gaan. En in dat geval kun je heel veel kanten op. De kant van couscous, avocado, caesar, pasta of bijvoorbeeld frisse meloen. Bij deze deel ik 5 salades, die iedere keer anders zijn.

Wat is jouw favoriete zomersalade? Is er een salade die regelmatig op tafel staat, of ga je iedere keer voor iets anders?

De foto’s spreken voor zich, klik op de titel of de foto om het recept direct te bekijken. 

Caesarsalade

Ceaser salade txt2

Pastasalade met carpaccio

Pastasalade met carpaccio

Salade met meloen en serranoham

Salade met ham en meloen

Nachosalade BBQ Chicken

Nachosalade met kip txt

Couscoussalade met avocado

Salade met couscous, avocado en spek


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
1 comment

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk