Snel bananenijs met chocolade en koekjes

Banana soft serve met chocolade en koekjesNu het zomer is houd ik wel van een lekker ijsje. In deze video laat ik je zien hoe je zelf heel snel en gezond bananenijs maakt van yoghurt en banaan. Dit wordt ook wel een banana soft serve genoemd.

Voor dit recept heb je geen ingewikkelde apparatuur nodig. Met chocolade en chocolade chip cookies maken we het bananen ijs nóg lekkerder (en iets minder gezond).

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Scroll naar beneden voor het uitgeschreven recept

Chocolate cookie bananenijs

Bananenijs met chocolade en koekjes

Snel bananenijs met chocolade en koekjes

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 100 gram yoghurt
  • 2 chocolate chip koekjes
  • handje chocolate chips of stukjes gehakte chocolade

Bereiding

  • Snijd de bananen in stukjes en vries dit een halve dag in (of langer).
  • Verkruimel de koekjes.
  • Mix in een blender of staafmixer de bananen met de yoghurt. Roer de koekjes en chocolate chips er door, zorg er voor dat een deel op het mengsel blijft liggen (dit ziet er mooi uit). Plaats dit mengsel nog een half uurtje in de vriezer.
  • Serveer het snelle bananenijs direct nadat het uit de vriezer komt. Eventueel kun je het nog garneren met extra chocolate chips en koekkruim
Pin dit recept
Afdrukken

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk