Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

De vulling van deze wraps zijn een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Maar wel eentje die erg goed uit pakte, daarom heb ik besloten het recept toch met jullie te delen. Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma. Voor als je eens wat anders wilt dan een broodje shoarma.

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Ik wilde iets eten met kipshoarma, maar ik wilde geen broodje shoarma eten. En er moest meer groente bij, echte herfstgroente. Het werd deze combinatie met pompoen en spinazie.

Het resultaat is een snel gerecht, een makkelijke maaltijd. Of lunch met veel groenten. Tipje voor deze week?

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

25 minuten
4 stuks

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 rode ui
  • 400 gram pompoenblokjes
  • 400 gram verse spinazie
  • 350 gram kipshoarma
  • geitenkaas of feta voor erbij
  • olijfolie om in te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Kook de pompoenblokjes 10 minuten voor.
  • Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie. Doe hierna de spinazie er bij en roerbak dit mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Bak in een andere pan met olijfolie de kipshoarma aan.
  • Bak de pompoenblokjes en de kipshoarma kort mee met het spinaziemengsel .
  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met het spinazie/pompoen/kipmengsel en betrooi met verkruimelde geitenkaas of feta.
  • Rol de wraps op en geniet van dit lekkere maaltje.
| Afdrukken

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk