Ga naar de inhoud

Bruschetta brie met peer en serranoham

Bruschetta is een lekker hapje bij de borrel of voorgerecht. Deze bruschetta brie met peer en serranoham is een smaakbommetje. Krokant broodje, zachte brie, hartige serranoham met peer en honing.

20 minuten Bereidingstijd
Delen op

Bruschetta brie met peer en serranoham

Ik ben gek op dit soort kleine hapjes. Lekker bij de borrel, als hapje vooraf of als avondmaaltijd. Allemaal lekkere kleine dingen bij elkaar, dat maakt bij elkaar ook een maaltijd toch? Deze bruschetta brie met peer en serranoham doet het daar uitstekend bij!

Bruschetta brie met peer en serranoham

Bruschetta brie met peer en serranoham

Deze smaken bij elkaar zijn top. Een krokant stokbroodje met zachte romige brie uit de oven, zachte (lichtwarme) peer omwikkeld met serranoham en een beetje honing.

Bruschetta is een lekker hapje bij de borrel of voorgerecht. Deze bruschetta met brie en peer is een smaakbommetje. Krokant broodje, zachte brie, hartige serranoham met peer en honing. Bruschetta brie met peer en serranoham

 

Bruschetta brie met peer en serranoham

Ingrediƫnten

stuks
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze bruschetta brie met peer en serranoham

Bereiding: 20 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Stap 2
Bestrijk de stukjes stokbrood met olie en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de stukjes stokbrood 5 minuten in de oven, tot ze licht krokant zijn.
3
Stap 3
Snijd de peer in partjes, en snijd het klokhuis er uit. Verdeel een plakje serranoham in 2 lange repen. Wikkel de serranoham om de peer.
4
Stap 4
Beleg de stukjes stokbrood met een plakje brie en leg de peer hierop. Verwarm dit nog 5-8 minuten in de oven. Tot de brie zacht wordt en begint te smelten.
5
Stap 5
Serveer de bruschetta met brie en peer met een drupje honing.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip ā€“ met zalm, kip en pistache
Sinterklaas kwarktaart met chocolade kruidnoten
Geroosterde pompoensoep met bloemkool
Appelkoeken met karamel

2 reacties

Sven Buijsrogge

Heb je net ontdekt....totally the food I want/need

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Wat goed om te horen, kijk lekker rond op de website.

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op