Bruschetta brie met peer en serranoham
Bruschetta is een lekker hapje bij de borrel of voorgerecht. Deze bruschetta brie met peer en serranoham is een smaakbommetje. Krokant broodje, zachte brie, hartige serranoham met peer en honing.

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inBruschetta brie met peer en serranoham
Bewaren
Ik ben gek op dit soort kleine hapjes. Lekker bij de borrel, als hapje vooraf of als avondmaaltijd. Allemaal lekkere kleine dingen bij elkaar, dat maakt bij elkaar ook een maaltijd toch? Deze bruschetta brie met peer en serranoham doet het daar uitstekend bij!
Bruschetta brie met peer en serranoham
Deze smaken bij elkaar zijn top. Een krokant stokbroodje met zachte romige brie uit de oven, zachte (lichtwarme) peer omwikkeld met serranoham en een beetje honing.
Bruschetta is een lekker hapje bij de borrel of voorgerecht. Deze bruschetta met brie en peer is een smaakbommetje. Krokant broodje, zachte brie, hartige serranoham met peer en honing.
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bruschetta brie met peer en serranoham
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Bestrijk de stukjes stokbrood met olie en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de stukjes stokbrood 5 minuten in de oven, tot ze licht krokant zijn.Stap 3
Snijd de peer in partjes, en snijd het klokhuis er uit. Verdeel een plakje serranoham in 2 lange repen. Wikkel de serranoham om de peer.Stap 4
Beleg de stukjes stokbrood met een plakje brie en leg de peer hierop. Verwarm dit nog 5-8 minuten in de oven. Tot de brie zacht wordt en begint te smelten.Stap 5
Serveer de bruschetta met brie en peer met een drupje honing.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bruschetta brie met peer en serranoham
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Bestrijk de stukjes stokbrood met olie en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de stukjes stokbrood 5 minuten in de oven, tot ze licht krokant zijn.Stap 3
Snijd de peer in partjes, en snijd het klokhuis er uit. Verdeel een plakje serranoham in 2 lange repen. Wikkel de serranoham om de peer.Stap 4
Beleg de stukjes stokbrood met een plakje brie en leg de peer hierop. Verwarm dit nog 5-8 minuten in de oven. Tot de brie zacht wordt en begint te smelten.Stap 5
Serveer de bruschetta met brie en peer met een drupje honing.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in2 reacties
Sven Buijsrogge
Heb je net ontdekt....totally the food I want/need
Brenda Hoff
Wat goed om te horen, kijk lekker rond op de website.