Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #75 | Back to normal, aan het werk en veel gezelligheid

Het is de hoogste tijd om een nieuwe editie van de #foodfoto’s met jullie te delen. In de vorige editie gingen jullie met mij mee op vakantie. Deze editie gaan we weer back to normal. Lekker aan het werk, achter de laptop en in de keuken. Maar ook kwamen de scheurkalenders en agenda’s binnen! En naast het werk waren er veel gezellige dingen zoals kermis Lutjebroek, de derde verjaardag van onze Jill, uiteten met familie, een vrijgezelleneest en weekendje weg met vriendinnen.

Kortom, een bomvolle en hele lekkere editie van de #foodfotos deze keer. Kijk snel mee!

Laat ik beginnen met een werkfoto. Zo fijn om na de vakantie weer even gefocust aan het werk te zijn. Hier zit in in het leescafé  van de bibliotheek.

#traktatietip Jill werd 3 jaar en mocht uitdelen bij de peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Het werden badeentjes (maar dan in flamingo en unicorn, van Action) met een Danoontje of la vache quirit.

Hoera! Onze kleine meid 3 jaar! In dit filmpje dat ik op Instagram deelde kun je the making of de taart zien.

En dat je dan een heel weekend een verjaardag viert en de afwasmachine net daarvoor kapot gaat… ouderwets afwassen dus!

Verjaardagsmaal.

En dit is een kermismaal ;) Zo fijn om weer met vriendinnen kermis te vieren, oftewel in de kroeg te staan. Een patatje gaat er dan wel in ;)

Ik maakte de courgetteschotel met rode pesto van de site weer eens, het blijft en topper!

Ik heb nu al heimwee naar dit <3

In de keuken, deze keer voor Santa Maria. Ik ging aan de slag met deze quesadilla’s. Zo lekker!

Borrel met de meiden, op de vrijgezellenfeest van Sab.

Oh en dit was een feestje hoor! Onverwachts stonden ineens de scheurkalenders voor de deur! Samen met de meiden ben ik meteen de auto in gejumpt om te kijken.

En inmiddels zijn alle orders uit de pre-order ingepakt en verzonden <3 Zo tof om jullie enthousiaste reacties te zien!

De Makkelijke maaltijden scheurkalender 2022 (met bewaarmapje) en de Makkelijk & Snel Agenda 2022 zijn vanaf nu verkrijgbaar! Klik hier voor alle informatie.

Laat de herfst maar komen! Mijn slowcooker heb ik alvast uit de kast gehaald ;)

De #SantaMariaKookclub samen met Francesca en Leonie ‘in het eggie’, samen met 5 van jullie! Zo leuk om weer eens bezoekers van de site in het echt te zien. En wat was het een leuke avond! In dit artikel vertel ik er meer over.

Uiteten met de schoonfamilie.

En een weekendje weg met vriendinnen. Zo leuk, deze meiden ken ik van de pufclub van Fem. We hebben de afgelopen 6 jaar al vele gezellige wijnavondjes gehad, deze keer maakte wel er een weekend van. En lekker eten mag dan niet ontbreken ;)

Dinner. De zalmteriyaki van de blog eet ik graag met bami en spinazie. Super makkelijk, en super lekker.

Lunch tijdens een dagje werken aan zee. Zo fijn!

En dit is een momentje hoor, de laatste keer boodschappen doen bij ‘Onze Deen’. Ik winkel ook regelmatig bij Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Maar Deen is toch mijn favoriete winkel waar ik de weekboodschappen haalde.

Hier waren de schappen nog vol, 2 dagen later was het nagenoeg leeg. De winkel wordt verbouwd tot Albert Heijn, en dan wordt het vast ook heel mooi en fijn winkelen. Maar ik zal Deen wel missen.

Feest! Fem heeft haar A-diploma gehaald. Voor de neefjes en nichtjes wilde ze heel graag ‘roze’ cakejes bakken. Dus bij deze :)

En dit weekend ging ik aan de slag uit mijn kookboek Makkelijk & Snel. Zo leuk om die er weer bij te pakken. Deze keer niet voor een makkelijke maaltijd, maar voor een toetje.

Oeh check dit lekkere maaltje. Deze zalm kreeg ik van de shop Terre & Mer. Super kwaliteit. We bereiden hem op deze manier op de Bastard.

<3

En dan het lekkere toetje uit Makkelijk & Snel toe.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Marjon (Uitgelezen) 8 oktober 2021 om 17:24

    Ik zie weer veel lekkere dingen voorbij komen. Gezellige foto-blog weer! Jammer hè, van Deen. Ik kwam er ook zo graag. De onze wordt een Vomar. Ben ik ook wel blij mee. Wij hebben hier al 2 AH’s (en een Aldi en een Jumbo en een kleine Vomar).

    Gefeliciteerd nog met Jill!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *