Ga naar de inhoud

3x een lekkere snack voor kids

hapjes met fruit

gesponsord artikel

Vandaag deel ik lekkere inspiratie voor kids, ik geef jullie drie heerlijke snacks. En ik kan je zeggen dat dit niet alleen bij kids in de smaak valt.

Ik probeer mijn dochtertje op te voeden met verschillende smaken. Op dit moment gaat dat goed en wil ze alles dat voorbij komt graag proeven. Al is dit wel afhankelijk van hoe haar pet staat ;). Naast een stuk fruit vind ik het leuk om haar te verwennen met iets dat er anders uit ziet, en extra lekker is. En dat lekkers hoeft heus niet altijd ongezond te zijn. Deze drie hapjes zijn een ware traktatie.

3x een lekkere snack voor kids

Broodhapjes

Aardbeitaartje

Benodigde ingrediënten: 1 boterham, margarine, 3 aardbeien, 8 blauwe besjes

Extra benodigdheden: ronde steker

Bereiding: Was het fruit en ontkroon de aardbeitjes. Steek met de steker een cirkel uit de boterham. Besmeer dit met de margarine. Leg in het midden een aardbei op zijn kop. Snijd de andere aardbeien in kwarten en leg deze om de andere aardbei heen. Verdeel de blauwe besjes tussen de kwarten aardbei. 

hapje met kiwi

Hapje ontbijtkoek met kiwi

Benodigde ingrediënten: plakje ontbijtkoek, margarine, halve kiw

Bereiding: Schil de kiwi en snijd het in plakjes. Besmeer de ontbijtkoek met margarine en beleg dit met plakjes kiwi.

Hapjes voor kinderen

Rijstwafel gebakje met banaan

Benodigde ingrediënten: rijstwafel, pindakaas en plakjes banaan

Bereiding: Besmeer de rijstwafel met pindakaas en beleg deze met plakjes banaan.

Hapjes met fruit voor kinderen

Om er voor te zorgen dat het fruit aan het brood en ontbijtkoek blijft plakken smeer ik margarine, Becel Original in dit geval. Voordeel is dat de hapjes hierdoor ook extra romig zijn, en minder droog.

Becel Original is sinds kort 100% plantaardig. Het wordt gemaakt met een mix van plantaardige oliën van zonnebloemzaad, koolzaad en lijnzaad. Deze oliën bevatten van nature de vetzuren omega 3 en 6. Becel Original bevat geen melkbestanddelen meer en vitamine D3 is vervangen door vitamine D2, dat uit niet-dierlijke bronnen (funghi) verkregen wordt.

Wil je meer weten over margarine? In vorige artikelen deelde ik weetjes over margarine, bezocht ik de margarine fabriek en het koolzaadveld, maakte ik thuis zelf margarine en bakte ik met margarine deze lekkere chocolate chip cakeOok zette ik Margarine VS Roomboter naast elkaar en vertelde ik hier (klik)wat ik er nou eigenlijk van vind. 

Dit artikel is onderdeel van mijn zoektocht naar margarine, dit is een samenwerking met Unilever, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Heleen

Hoi Brenda!! Sinds kort volg ik je site en video's, ik vind het super leuk!! Wat een lekker recept, ik zou het zelf ook nog lekker vinden ;) Ga vooral zo door! Groetjes Heleen

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat leuk om te horen Heleen. En ja ik heb hier zelf ook lekker van gesnoept hoor, samen met mijn dochtertje :)

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op