6 ingrediënten voor een perfect ontbijtje
Bewaren
Gesponsord artikel
Om mijn werkdag goed te beginnen zijn 6 ingrediënten nodig. Een goed begin is het halve werk toch? Met deze zes dingen in de vroege ochtend begint mijn dag goed, en kan ik er tegenaan.. Ik laat je een perfect ontbijtje zien dat ik zelf graag eet.
Tijd
Tijd vind ik ‘s ochtends heel belangrijk, ik neem graag de tijd voor mijn ontbijt. Ik vind het geen probleem om mijn wekker een kwartiertje (of soms zelf half uurtje) eerder te zetten zodat ik even rustig wakker kan worden.
Yoghurt
Ik ben dol op yoghurt in de ochtend. Het liefst een volle romige yoghurt die niet zwaar op de maag valt. Ik kan ´s ochtends niet zo goed tegen koud eten en daarom laat ik de yoghurt altijd even op temperatuur komen in een kommetje.
Granen
Een ontbijtje moet wel vullend zijn. Daarom voeg ik granen aan de yoghurt toe. Muesli is saai, daarom ga ik voor Quaker Complete. Het is een rijke krokante granenmix van haver en tarwe. Licht geroosterd voor een krokante en goudbruine crunch. Quaker Complete is niet te zoet en niet saai. Precies goed.
Toppings
Ontbijt moet ook lekker zijn en daarom voeg ik graag extra toppings toe aan mijn yoghurtontbijtje. Bijvoorbeeld honing, kokos en een handje vers fruit. Bij Quaker Complete is het niet per se nodig, het is ook lekker zonder toppings.
Thee
Na een bakje yoghurt met granen en toppings waar ik de tijd voor heb genomen smaakt niets zo lekker als een warme kop thee. Het liefst ga ik voor een groene of kruiden theetje.
Bijlezen
Het laatste ingrediënten voor een perfect ontbijtje op een werkdag is voor mij het bijlezen van blogs. Het liefst op de tablet.
Iedereen heeft zijn eigen ontbijtritueel. Wat zijn jouw ingrediënten voor een goede start van de dag?
Proefpakketje
Wil je Quaker Compete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete.
Reageren kan tot dinsdag 13 januari. De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.
Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer