Snap Shots maart 2014
Bewaren
Maart was een beetje een vreemde maand, een maand van uitersten kan ik wel zeggen. Zo was ik de eerste weken nog aan het detoxen maar de weken daarna had ik allemaal gezellige activiteiten waarbij ik veel uiteten ging en niet bepaald controle had over wat ik at. Toch was het een heerlijke maand én heb ik heerlijk gegeten, gezond en iets ongezonder.
Kijk snel mee naar de snap shots die ik deze maand maakte!
De maand begon met de laatste 11 dagen van de detox. Zoals je ziet genoot ik van heerlijke maaltijden.
Na de detox trakteerde ik mezelf op crackers met pindakaas en XXL hagelslag. Een ware traktatie 🙂
Ook maakte ik nog een keer de suikervrije granola. Tijdens de detox is dit goed bevallen, daarom maakte ik een voorraadje voor na de detox. Ik was bang dat ik op een gegeven moment de suiker zou missen maar niets is minder waar.
Met Pauline, Phileppine, Francesca en Monique genoot ik bij I-Dock, hier hebben jullie al over kunnen lezen op mijn blog.
Lente op mijn bord en op mijn nagels. Het matchte perfect met de quinoa salade met zalm (klik voor recept).
#smoothieselfie
Tijdens de restaurantweek genoot ik met mijn lief bij Meijers in Andijk. We hebben heer-lijk gegeten. Het dessert met ananas, ganache van chocolademousse, bitterkoekjes en cheesecake ijs ziet er op foto net zo lekker uit als dat het smaakte.
Ook bij mij gaat er wel eens iets fout. Deze komkommerrolletjes waren lekker, maar het was niet zo slim om ze onder in mijn tas mee te nemen naar een American party. Ze kwamen geplet aan en waren hierdoor niet echt lekker meer.
Ben & Jerry’s stuurde me een Greekin’ lekker pakketje toe: de nieuwe Frozen Yoghurt Greek Style
Het jaarlijkse vrouwenweekend vond vorige week plaats. Samen met 7 vriendinnetjes vertoefde ik in Volendam. Het thema was (heel verrassend) Holland. Het was dik geslaagd, leuke activiteiten wisselden we af met lekker (en veel) eten. En natuurlijk hoort daar een portie Volendamse kibbeling bij.
Met mijn ouders at ik bij restaurant Rondom Vol, het restaurant van Praktijkschool West-Friesland. De leerlingen serveren iedere maandag een heerlijk 3-gangendiner. Deze lekkere zwaan was het toetje.
De hele maand drink ik mijn smoothies uit mijn nieuwe Mason Jars, ik vind ze te gek! Nadat ik hier in New York uit gedronken had moest ik ze ook hebben. Ineens kwam ik ze tegen bij de Nederlandse webshop MasonMadness.
Alweer een lunch in het zonnetje, heerlijk!
Met deze schnitzels had ik wilde plannen. Na een hele dag in de keuken had ik echter geen zin meer om me uit te sloven. Ik besloot ze gewoon te paneren en te bakken in de koekenpan. Altijd goed.
Mijn benodigdheden voor de Zandvoort Circuit Run. Voor de wedstrijd neem ik altijd een paar broodjes met pindakaas en kaas, een banaan en een dextrotje.
Na een heftige run én een hele tijd in de file staan vanuit Zandvoort hadden we een pitstop bij de grote gele M dik verdiend.
Afgelopen zaterdag was ik bij de leuke Blogworkshop van Suus van Foodbandits. De workshop begon met een brownie, je begrijpt: mijn middag kon niet meer stuk 😉
De maand sloot ik gister af met de Culiperslunch. Ik heb heel veel mooie en lekkere nieuwe producten gezien, én natuurlijk geproefd! Binnenkort vertel ik je meer over de leukste nieuwe dingen die ik ben tegengekomen.
Rutger was aanwezig om zijn kookboek (die deze week uitkomt) te promoten, én wat bleek: Rutger van Heel Holland Bakt kent mijn blog! Hoe tof is dat!?
Als ik de foto’s zo terugkijk was het een heerlijke maand, ik heb ook veel in het zonnetje gezeten geloof ik heer-lijk! Heb je ook de zomer al in je bol?
April beloofd ook weer een hele leuke maand te worden: ik ga naar een aantal foodevenementen, en heb ook gezellige (eet)afspraken met vriendinnen en familie staan. En natuurlijk komen Pasen en Koningsdag ook in April alweer voorbij.
Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt) Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.