Snap Shots Oktober #2
Bewaren
Als je naar de collage hierboven kijkt kun je concluderen dat de herfst nu écht begonnen is. Veel donkere herfsttinten, maar ook genoeg lekkere dingen. Qua eetgewoonten zit ik helemaal in de herfst. Kom maar op met de kommen soep, kruidnootjes en warme appeltaart!
De afgelopen weken waren de aftrap van de drukke maanden die komen gaan. Mijn agenda is op dit moment overvol met heel veel leuke dingen.
De Snap Shots van de eerste twee weken van oktober heb ik al gedeeld (klik), nu is het tijd voor de laatste twee weken van de maand.
Kijk mee:
Nadat ik een afspraak in Den Haag had ik de tijd om lekker te shoppen en uitgebreid te lunchen. Mijn voornemen was een super leuk lunchadresje te vinden zodat ik daar ook een artikel over kon schrijven. In de praktijk vloog de tijd voorbij en besloot ik om half 3 snel iets lekkers bij La Place te halen. Gegrilde groenten, een mega saucijzenbroodje en een vers sapje. Wel lekker, maar geen apart artikel waard.. 😉
Ik testte de nieuwe Papyrus van Maggi. Dit is een velletje met kruiden waartussen je kipfilet bakt, zonder toevoegen van boter of olie. Resultaat: een lekker mals gekruid kippetje.
Twee weken geleden mocht ik de Cranberryweek op Vlieland ervaren. Vriendinnetje Inge ging mee en samen hadden we een heerlijk weekend. Hier gaf ik je alvast een voorproefje, maar binnenkort volgt een uitgebreid Snap Shot verslag van onze heerlijke dagen op Vlieland.
Op maandagavond appeltaart bakken… <3
Herfstlunch on the go: harde bol met brie, honing en pijnboompitjes
Tip voor als je tijdens een etentje een salade wilt serveren maar niet kunt kiezen: maak er een salade bar van. Zet de ingrediënten op tafel zodat de gasten zelf een salade kunnen samenstellen.
Yummy lunch: brood met avocado, ei en bacon. (Tnx voor de inspiratie Monique :))
Joost was op mannenweekend en dus was ik alleen thuis. Een goed excuus om mezelf te verwennen met appel-banaan pannenkoeken. Ik bakte er zoveel dat ik er van kon ontbijten (2 dagen zelfs), pannenkoeken als lunch kon eten én als toetje met nutella en verse aardbeien… #luckyme
Onverwachts sloot ik aan bij een etentje met vriendinnen. Wat bleek: de broccoli/kip taart van Brenda Kookt stond op het menu! Super leuk! En lekker natuurlijk 😉
Zo keek ik de finale van Heel Holland Bakt: in bed met een kop thee en truffel kruidnootjes binnen handbereik…. #relaxed
De maandagmiddag wordt ineens een stuk leuker als collega’s baksels van het weekend meenemen. Dit is de Caramel Shortcake van Laura’s Bakery. Yummy!
Tijdens een cursusdag stonden er ‘s middags lekkere dingen naast de koffietafel. Daar zeg ik geen nee tegen…
De maand sloot ik af met een hele leuke cateringopdracht, ik was zo druk bezig dat ik er geen foto’s van heb kunnen nemen.
Komende weken is de agenda bomvol, maar wel met hele leuke dingen. Zo staan er etentjes met vriendinnen, familie en schoonfamilie gepland, heb ik afspraken voor Brenda Kookt én mag ik weer hele leuke kookdingen doen. Ik zal er voor zorgen dat ik voldoende Snap Shots maak zodat jullie er van mee kunnen genieten.
Is oktober/november bij jullie ook zo’n drukke tijd?
Wil je meer Snap Shots en foodfoto’s zien? Volg me dan via Instagram (username @BrendaKookt), hier komen de meeste Snap Shots als eerste voorbij.