Bloemkoolnasi

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inBloemkoolnasi
Bewaren
Mijn vakantie is voorbij en net zoals ieder jaar na de zomer moet ik weer aan de bak. En ik moet niet alleen aan de bak op het gebied van werk, maar ook op het gebied van goed voor mezelf zorgen. En gezond eten. Ik benĀ klaar met koekjes, chips, chocolade en iedere avond barbecue. Daarom deel ik vandaag een lekker gezond gerecht met jullie, bloemkoolnasi.
De bloemkool nasi is een gerecht zonder rijst, met extra veel groenten. De rijst is in dit gerecht vervangen door gemalen bloemkool, hierdoor is het een koolhydraatarm recept. Samen met een beetje kipfilet, gebakken eitje en chilisaus is dit een lekkerĀ gerecht dat ook nog eens snel klaar is.
Bloemkoolnasi
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bloemkoolnasi
Stap 1
Snijd de kip in blokjes en marineer het in de ketjap marinade, laat dit ongeveer een kwartiertje staan.Stap 2
Bak in een grote wok of hapjes pan de kipfilet rondom aan. Pers de knoflook en voeg dit samen met de kruiden en groenten bij de kip. Meng dit even goed door en bak mee tot de groenten gaar zijn.Stap 3
Maal de halve bloemkool fijn met een keukenmachine of staafmixer. Doe dit bij de groenten en bak dit even mee.Stap 4
Serveer de bloemkoolnasi met sweet chilisaus (of satesaus) en een gebakken eitje. En vooruit, een beetje kroepoek.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze bloemkoolnasi
Stap 1
Snijd de kip in blokjes en marineer het in de ketjap marinade, laat dit ongeveer een kwartiertje staan.Stap 2
Bak in een grote wok of hapjes pan de kipfilet rondom aan. Pers de knoflook en voeg dit samen met de kruiden en groenten bij de kip. Meng dit even goed door en bak mee tot de groenten gaar zijn.Stap 3
Maal de halve bloemkool fijn met een keukenmachine of staafmixer. Doe dit bij de groenten en bak dit even mee.Stap 4
Serveer de bloemkoolnasi met sweet chilisaus (of satesaus) en een gebakken eitje. En vooruit, een beetje kroepoek.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in1 reacties
Leon
Ik vraag mij wel telkens af voor hoeveel persoen de recepten zijn.