Ga naar de inhoud

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Een lekkere lunch of borrelhapje. Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

10 minuten Voorbereidingstijd
10 minuten Bereidingstijd
Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Een lekkere lunch of borrelhapje, dat zijn deze brioche-broodjes met ossenworst en mosterdmayonaise. Super simpel om te maken, en zo ontzettend lekker!

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaiseĀ 

Simpel en lekker. Zo kun je deze broodjes wel noemen. Een broodje ossenworst, maar dan extra lekker.

Het zijn kleine brioche broodjes, geroosterd in de oven en belegd met ossenworst en mosterdmayonaise. Afgetopt met augurk en zilverui.

Lekker als lunch, dan kun je er een paar nemen, of serveer deze lekkere hapjes bij de borrel.

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Ingrediƫnten

stuks
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 10 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Stap 2
Snijd de briosche broodjes oven. Leg de snijkanten naar boven op een bakplaat en bestrijk dit met olijfolie. Rooster de broodjes 10 minuten in de oven en laat ze hierna even afkoelen.
3
Stap 3
Meng ondertussen de mayonaise met mosterd en honing.
4
Stap 4
Bestrijk de broodjes met mosterdmayonaise. Beleg dit met plakjes ossenworst, breng op smaak met zout en peper. Verdeel hierover nog wat van de mosterdmayonaise. Maak de broodjes af met stukjes zilverui en kleine augurk.
Bekijk ook andere recepten
Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise
Caesar salade met krokante kip-Parmezaan
Tzatzikibowl met geroosterde groenten
Krokante aardappelsalade met spek en Parmezaan

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op