Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise
Een lekkere lunch of borrelhapje. Brioche met ossenworst en mosterdmayonaise

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inBrioche met ossenworst en mosterdmayonaise
Bewaren
Een lekkere lunch of borrelhapje, dat zijn deze brioche-broodjes met ossenworst en mosterdmayonaise. Super simpel om te maken, en zo ontzettend lekker!

Brioche met ossenworst en mosterdmayonaiseĀ
Simpel en lekker. Zo kun je deze broodjes wel noemen. Een broodje ossenworst, maar dan extra lekker.
Het zijn kleine brioche broodjes, geroosterd in de oven en belegd met ossenworst en mosterdmayonaise. Afgetopt met augurk en zilverui.
Lekker als lunch, dan kun je er een paar nemen, of serveer deze lekkere hapjes bij de borrel.

Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze brioche met ossenworst en mosterdmayonaise
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.Stap 2
Snijd de briosche broodjes oven. Leg de snijkanten naar boven op een bakplaat en bestrijk dit met olijfolie. Rooster de broodjes 10 minuten in de oven en laat ze hierna even afkoelen.Stap 3
Meng ondertussen de mayonaise met mosterd en honing.Stap 4
Bestrijk de broodjes met mosterdmayonaise. Beleg dit met plakjes ossenworst, breng op smaak met zout en peper. Verdeel hierover nog wat van de mosterdmayonaise. Maak de broodjes af met stukjes zilverui en kleine augurk.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze brioche met ossenworst en mosterdmayonaise
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.Stap 2
Snijd de briosche broodjes oven. Leg de snijkanten naar boven op een bakplaat en bestrijk dit met olijfolie. Rooster de broodjes 10 minuten in de oven en laat ze hierna even afkoelen.Stap 3
Meng ondertussen de mayonaise met mosterd en honing.Stap 4
Bestrijk de broodjes met mosterdmayonaise. Beleg dit met plakjes ossenworst, breng op smaak met zout en peper. Verdeel hierover nog wat van de mosterdmayonaise. Maak de broodjes af met stukjes zilverui en kleine augurk.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in