Broodje filet american
Bewaren
Het is weekend, tijd voor een lekker verwenbroodje. Een broodje met filet american, ei en truffelmayonaise.
Op de zaterdagen verscheen er eigenlijk nooit een artikel op Brenda Kookt, maar vanaf nu wel! Op zaterdag deel ik vanaf deze week een lekker ontbijt- of lunchrecept. Omdat we in het weekend wel iets lekkers verdienen. En dit lekkers hoeft natuurlijk helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Soms kun je juist heel snel een lekker ontbijtje of lunch op tafel toveren. Ik trap af met een broodje dat op dit moment mijn favoriet is. Een broodje filet american.
Een broodje filet american met ei is een klassieke combi die in menig lunchroom of slagerij op de kaart staat. Ik vind het lekker om niet alleen zout en peper maar ook komkommer, lente ui en sla toe te voegen. En dat is dan extra lekker met een lik truffelmayonaise. Zo is het een echt verwenbroodje.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze broodje filet american
Stap 1
Kook de eieren 6 minuten, of zo lang als je zelf lekker vindt. Laat de gekookte eieren schrikken in koud water en pel ze. Snijd de eieren in kwarten.Stap 2
Snijd de komkommer in plakjes en de lente-ui in ringen.
Stap 3
Snijd de pistolets in de lengte door en besmeer met boter. Verdeel de filet american over de pistolets en besmeer dit met een beetje tuffelmayonaise. Beleg vervolgens met plakjes komkommer, ringetjes lente ui, de partjes ei, bestrooi met peper en zout en maak af met een pluk slamelange.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze broodje filet american
Stap 1
Kook de eieren 6 minuten, of zo lang als je zelf lekker vindt. Laat de gekookte eieren schrikken in koud water en pel ze. Snijd de eieren in kwarten.Stap 2
Snijd de komkommer in plakjes en de lente-ui in ringen.
Stap 3
Snijd de pistolets in de lengte door en besmeer met boter. Verdeel de filet american over de pistolets en besmeer dit met een beetje tuffelmayonaise. Beleg vervolgens met plakjes komkommer, ringetjes lente ui, de partjes ei, bestrooi met peper en zout en maak af met een pluk slamelange.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.