Ga naar de inhoud

Broodje zalm met wasabimayonaise en ei

Soms heb je geen zin in een uitgebreid recept, maar wil je gewoon een lekker broodje. Ook dat kan! Vandaag deel ik een heerlijk broodje zalm met wasabimayonaise en ei. Vaak staan er met de paasbrunch meerdere kleine gerechtjes op tafel. Zodat je lekker kunt pakken en meerdere dingen kunt...
10 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Broodje zalm met wasabimayonaise en ei

Broodje zalm met ei en wasabimayonaiseSoms heb je geen zin in een uitgebreid recept, maar wil je gewoon een lekker broodje. Ook dat kan! Vandaag deel ik een heerlijk broodje zalm met wasabimayonaise en ei.

Vaak staan er met de paasbrunch meerdere kleine gerechtjes op tafel. Zodat je lekker kunt pakken en meerdere dingen kunt eten. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een lekker en goed belegd broodje met ei is natuurlijk ook lekker. Een broodje met ei/ham/kaas en ei/filet american kennen we allemaal en is een beetje standaard.

Een broodje ei is lekker, maar ook daar wil je wel eens in afwisselen. Wat dacht je van dit lekkere broodje met gerookte zalm, wasabimayonaise en gekookt ei? Ik vind het een topper! Jij?

Paasbroodje met ei en zalm, Broodje zalm met wasabimayonaise en ei

Broodje zalm met wasabimayonaise en ei

 

Ā Klik hier voor een overzicht van alle paasrecepten

Ingrediƫnten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze broodje zalm met wasabimayonaise en ei

Voorbereiding: 10 minuten
Stap 1
Kook de eieren zo hard of zacht als je zelf het lekkerste vindt. (mijn eieren zijn op de foto naar mijn smaak iets te hard uitgevallen). Laat de eieren schrikken en pel ze.
2
Stap 2
Snijd de harde bollen door en besmeer de onderkant met een laagje wasabimayonaise.
3
Stap 3
Beleg de broodjes met rucola en vervolgens met gerookte zalm.
4
Stap 4
Snijd de gekookte eieren in plakjes en beleg de broodjes hiermee.
5
Stap 5
Bestrooi de plakjes gekookte ei met peper en zout. Verdeel nog een beetje wasabimayonaise over de eieren en bestrooi met pijnboompitjes.
6
Stap 6
Verdeel tot slot nog een beetje extra rucola over de broodjes.

Tip:Ā de wasabimayonaise van het merk Jean Baton verkopen ze gewoon bij de Albert Heijn

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip ā€“ met zalm, kip en pistache
Traybake met zalm en broccoli
Fish and chips traybake met kabeljauw en spek
Geroosterde paprikasoep met zongedroogde tomaatjes

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op