Broodje zalm met wasabimayonaise en ei

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inBroodje zalm met wasabimayonaise en ei
Bewaren
Soms heb je geen zin in een uitgebreid recept, maar wil je gewoon een lekker broodje. Ook dat kan! Vandaag deel ik een heerlijk broodje zalm met wasabimayonaise en ei.
Vaak staan er met de paasbrunch meerdere kleine gerechtjes op tafel. Zodat je lekker kunt pakken en meerdere dingen kunt eten. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een lekker en goed belegd broodje met ei is natuurlijk ook lekker. Een broodje met ei/ham/kaas en ei/filet american kennen we allemaal en is een beetje standaard.
Een broodje ei is lekker, maar ook daar wil je wel eens in afwisselen. Wat dacht je van dit lekkere broodje met gerookte zalm, wasabimayonaise en gekookt ei? Ik vind het een topper! Jij?
Broodje zalm met wasabimayonaise en ei
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze broodje zalm met wasabimayonaise en ei
Stap 1
Kook de eieren zo hard of zacht als je zelf het lekkerste vindt. (mijn eieren zijn op de foto naar mijn smaak iets te hard uitgevallen). Laat de eieren schrikken en pel ze.Stap 2
Snijd de harde bollen door en besmeer de onderkant met een laagje wasabimayonaise.Stap 3
Beleg de broodjes met rucola en vervolgens met gerookte zalm.Stap 4
Snijd de gekookte eieren in plakjes en beleg de broodjes hiermee.Stap 5
Bestrooi de plakjes gekookte ei met peper en zout. Verdeel nog een beetje wasabimayonaise over de eieren en bestrooi met pijnboompitjes.Stap 6
Verdeel tot slot nog een beetje extra rucola over de broodjes.
Tip:Â de wasabimayonaise van het merk Jean Baton verkopen ze gewoon bij de Albert Heijn
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze broodje zalm met wasabimayonaise en ei
Stap 1
Kook de eieren zo hard of zacht als je zelf het lekkerste vindt. (mijn eieren zijn op de foto naar mijn smaak iets te hard uitgevallen). Laat de eieren schrikken en pel ze.Stap 2
Snijd de harde bollen door en besmeer de onderkant met een laagje wasabimayonaise.Stap 3
Beleg de broodjes met rucola en vervolgens met gerookte zalm.Stap 4
Snijd de gekookte eieren in plakjes en beleg de broodjes hiermee.Stap 5
Bestrooi de plakjes gekookte ei met peper en zout. Verdeel nog een beetje wasabimayonaise over de eieren en bestrooi met pijnboompitjes.Stap 6
Verdeel tot slot nog een beetje extra rucola over de broodjes.
Tip:Â de wasabimayonaise van het merk Jean Baton verkopen ze gewoon bij de Albert Heijn
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in2 reacties
Evert
Kan ik inplaats van Wasabimayonaise ook andere mayonaise gebruiken ? Voor het recept broodje zalm / ei Gr Evert
Brenda Hoff
Ja dat kan prima hoor Evert, gebruik wat je zelf het lekkerste vindt.