Caprese naanpizza’s
Bewaren
Yum, een heerlijke weekendmaaltje heb ik vandaag voor je klaarstaan. Caprese naanpizza’s.
Snelle pizza’s gemaakte van belegde naan. Met groene pesto, tomaatjes, mozzeralla en pijnboompitjes.
Caprese naanpizza’s
Pizza met een twist. Sommigen hebben er een hekel aan, maar ik ben er gek op. Het idee dat je een pizza eet, maar dan net even anders.
In dit geval heb ik geen pizzabodem gebruikt, maar beleggen we naanbrood als pizza. Super simpel om te maken, snel klaar en een heerlijke snack.
Perfect voor op een luie weekenddag. Al weet ik inmiddels dat het ook prima smaakt na een actieve dag. Het is eigenlijk altijd goed.
Hoe maak je caprese naanpizza’s
Zoals ik hierboven al zei is het supersimpel om de caprese naanpizza’s te maken.
De basis is naanbrood. Dit kun je kant en klaar kopen, maar ook zelf maken. Check hier het recept en mijn tips om zelf naan te maken.
Het gebakken naanbrood beleggen we voor de caprese naanpizza’s eerst met groene pesto. Daarna verdelen we er gehalveerde cherrytomaatjes over en stukjes mozzarella.
Bak de naanpizza’s 15 tot 20 minuten in de oven.
Breng de naanpizza’s hierna op smaak met peper en bestrooi met geroosterde pijnboompitjes en wat verse basilicum. Serveer de caprese naanpizza’s hierna direct.
Dat wordt smullen, zet jij ze ook op tafel?
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze caprese naanpizza’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Besmeer de naan met groene pesto. Verdeel hierover stukken mozzarella en gehalveerde tomaatjes.Stap 3
Leg de belegde naan op de bakplaat en bak dit 15-20 minuten in de oven.Stap 4
Breng de naanpizza’s op smaak met peper. En bestrooi de naanpziza’s daarna met geroosterde pijnboompitjes en verse basilicum. Serveer de naanpizza’s hierna direct.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze caprese naanpizza’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Besmeer de naan met groene pesto. Verdeel hierover stukken mozzarella en gehalveerde tomaatjes.Stap 3
Leg de belegde naan op de bakplaat en bak dit 15-20 minuten in de oven.Stap 4
Breng de naanpizza’s op smaak met peper. En bestrooi de naanpziza’s daarna met geroosterde pijnboompitjes en verse basilicum. Serveer de naanpizza’s hierna direct.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reacties
Tanja
Lijkt me heerlijk. Wil je de link misschien nog even zetten om naar het zelfgemaakte naanbrood te komen :-)