Hapje brie met appel en pistache
Bewaren
Zo vlak voor de feestdagen deel ik geen compleet recept, maar een kort inspiratie artikel voor een lekker hapje. Een hapje van brie met appel en pistache.
Oké eigenlijk kun je dit niet bepaald een recept noemen, het is super simpel en snel. Maar als je een verjaardag viert of familie of vrienden over de vloer heb (bijvoorbeeld met de feestdagen) wil je wel een lekker hapje op tafel zetten toch? En zo’n hapje hoeft wat mij betreft echt niet ingewikkeld te zijn.
Neem een lekker toastje met brie en maak dit iets specialer door appel, pistache en honing toe te voegen. Succes gegarandeerd!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hapje brie met appel en pistache
Stap 1
Beleg het toastje met brie en leg hier het schijfje appel op.Stap 2
Hak de pistache nootjes grof en strooi dit over de appel.
Stap 3
Top het hapje tot slot af met een klein beetje honing.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hapje brie met appel en pistache
Stap 1
Beleg het toastje met brie en leg hier het schijfje appel op.Stap 2
Hak de pistache nootjes grof en strooi dit over de appel.
Stap 3
Top het hapje tot slot af met een klein beetje honing.
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.