Ga naar de inhoud

Oud en Nieuw-pretzels

Ben je nog op zoek naar een leuk kindvriendelijk recept voor Oud & Nieuw? Zoek niet verder! Deze makkelijke hapjes voor Oud & Nieuw zijn het antwoord. Oud en Nieuw-pretzels! Pretzels met chocola gedipt in een topping met sprinkels. Dat ziet er toch super feestelijk uit? Oud en Nieuw-pretzels Simpel...
10 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Oud en Nieuw-pretzels

Ben je nog op zoek naar een leuk kindvriendelijk recept voor Oud & Nieuw? Zoek niet verder! Deze makkelijke hapjes voor Oud & Nieuw zijn het antwoord. Oud en Nieuw-pretzels! Pretzels met chocola gedipt in een topping met sprinkels. Dat ziet er toch super feestelijk uit?

Oud en Nieuw-pretzels

Oud en Nieuw-pretzels

Simpel is het sleutelwoord voor deze hapjes, want erg veel hoef je er niet voor te doen. Ideaal na alle drukte van kerst en Sinterklaas. Bovendien is dit echt een hapje dat je samen met je kids kunt maken.

Voor dit recept gebruikte ik pindakaaspretzelsticks, maar je kunt er ook prima gewone pretzelsticks voor gebruiken. Andere zoutjes werken vast ook, of bijvoorbeeld soepstengels. Ik koos voor witte chocolade, maar hier kun je ook mee afwisselen. De sprinkels maken het feestelijke hapje af.

Succes gegarandeerd!

Meer hapjes-inspiratie? Klik hier voor het overzicht met alle hapjes.

Oud en Nieuw-pretzels

Oud en Nieuw-pretzels

 

Ingrediƫnten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze oud en nieuw-pretzels

Voorbereiding: 10 minuten
Stap 1
Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron.
2
Stap 2
Doop de pretzels in de witte chocolade en leg ze op een rooster.
3
Stap 3
Verdeel er vervolgens de versiersels overheen.
4
Stap 4
Je kunt ook de pretzels in de versiersels dopen, maar dan wordt het iets meer een zooitje :-)

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip ā€“ met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Sinterklaas kwarktaart met chocolade kruidnoten
Cakerol met stoofpeer en witte chocolade

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op