Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met zalm, pasta met spinazie en spinazie met gerookte zalm. Deze drie combi’s zijn wat mij betreft altijd een winnaar. Daarom vond ik het tijd voor een remake van dit recept uit 2012. Een snelle maaltijd, pasta met spinazie en gerookte zalm. Dit gerecht eet ik zelf heel graag,...Pasta met spinazie en gerookte zalm
Bewaren
Pasta met zalm, pasta met spinazie en spinazie met gerookte zalm. Deze drie combi’s zijn wat mij betreft altijd een winnaar. Daarom vond ik het tijd voor een remake van dit recept uit 2012. Een snelle maaltijd, pasta met spinazie en gerookte zalm.
Dit gerecht eet ik zelf heel graag, alleen houdt mijn vriend niet van gerookte zalm. Soms vervang ik de gerookte zalm door gebakken zalm, of door tonijn uit blik. Maar dat kan niet tippen aan deze combi.
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Om het pastagerecht lekker romig te maken gebruik ik Boursin, en ik voeg ook een beetje extra knoflook toe. Plus citroensap, dat maakt het gerecht af.
Deze snelle maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel. Ideaal voor makkelijke maandag. Of woensdag, vrijdag of zaterdag. Deze maaltijd kan altijd. Tip: ook een ideaal recept om voor 1 persoon te bereiden.
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze pasta met spinazie en gerookte zalm
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.Stap 2
Verwarm olijfolie in een grote koekenpan of wok en fruit hier de ui met de knoflook in. Doe hierna de spinazie er bij en bak dit 5 minuten mee. Roer tussentijds door.Stap 3
Doe de citroensap en Boursin er bij en verwarm even mee. Breng hierna op smaak met zout en peper.Stap 4
Roer de pasta en zalm door het spinaziemengsel en serveer hierna direct.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze pasta met spinazie en gerookte zalm
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.Stap 2
Verwarm olijfolie in een grote koekenpan of wok en fruit hier de ui met de knoflook in. Doe hierna de spinazie er bij en bak dit 5 minuten mee. Roer tussentijds door.Stap 3
Doe de citroensap en Boursin er bij en verwarm even mee. Breng hierna op smaak met zout en peper.Stap 4
Roer de pasta en zalm door het spinaziemengsel en serveer hierna direct.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
9 reacties
Marco
Erg lekker, ik was alleen vergeten om de spinazie te wassen en daardoor zat er helaas veel zand in de maaltijd. De volgende keer, want die komt er, eerst de spinazie goed wassen
Arianne
Het lukt niet dit recept te pinnen. Dat is jammer.
Brenda Hoff
Wat gek, hier ga ik naar kijken Arianne. Dit zou namelijk wel moeten werken.
Marianne
Vind ik ook! Gr. Marianne.
Marion
Hoeveel kcal is dit
C
Zijn dit de benodigheden voor 2 personen?
Brenda Kookt
Ik zie dat dat inderdaad nog niet vermeld staat. Is nu aangepast, het recept is voor 4 personen.
Joyce
Welke boursin gebruik je hiervoor?
pg
lekker