Ga naar de inhoud

Lunchen met slawraps en rode biet

Dit is een bietjessalade, maar dan gerold in een blad sla. Zo ontstaat een slawrap. Een leuke manier om een salade te serveren en te eten. De bietjessalade bracht ik op smaak met augurk, kappertjes, zilveruitjes en honing. Hierbij voegde ik een beetje yoghurt zodat het lekker romig geheel wordt. Dit mengsel rol je in een blad ijsbergsla. En
Delen op

Lunchen met slawraps en rode biet

Slawraps met rode biet 2 txt

Dit is een bietjessalade, maar dan gerold in een blad sla. Zo ontstaat een slawrap. Een leuke manier om een salade te serveren en te eten.

Slawraps met rode biet 1

De bietjessalade bracht ik op smaak met augurk, kappertjes, zilveruitjes en honing. Hierbij voegde ik een beetje yoghurt zodat het lekker romig geheel wordt. Dit mengsel rol je in een blad ijsbergsla. En klaar is je slawrap.

Slawraps met rode biet 3

Slawraps met rode biet

Ingrediënten voor 2 slawraps:

  • 2 kleine rode bieten
  • 2 eetlepels kwark
  • 2 theelepeltjes honing
  • 2 reepjes augurk
  • theelepel kappertjes
  • eetlepel zilveruitjes
  • handje slamelange
  • 2 bladeren ijsbergsla

Bereiding:

Snijd de bietjes in blokjes. Snijd ook de augurk, kappertjes en zilveruitjes fijn. Meng dit alles  met de kwark, honing en een beetje sla.

Pak een groot blad ijsbergsla. Verdeel hier een paar eetlepels van het bietjesmengsel in. Rol het sla blad voorzichtig op.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Witte chocolade koeken met karamel en pretzels
Romige pasta met asperge en pesto
Krieltjessalade met lentegroenten en honing-mosterd
Eton mess met lemoncurd

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op