Ga naar de inhoud

Spinazie ravioli met zalm

Als je opzoek bent naar een snelle maaltijd dan moet je voor deze gaan: Spinazie ravioli met zalm. Sinds kort ben ik fan van ravioli. Ik vind het een ideaal cheat-maaltje voor als ik niet zoveel tijd heb om te koken. Aangezien ik de ravioli kant-en-klaar gekocht heb is het...
30 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Spinazie ravioli met zalm

spinazie ravioli met zalmAls je opzoek bent naar een snelle maaltijd dan moet je voor deze gaan: Spinazie ravioli met zalm.

Sinds kort ben ik fan van ravioli. Ik vind het een ideaal cheat-maaltje voor als ik niet zoveel tijd heb om te koken. Aangezien ik de ravioli kant-en-klaar gekocht heb is het niet helemaal zelf gemaakt en super snel klaar. Al komt dat zelf maken van ravioli er vast nog een keer van, dat lijkt me erg leuk om te doen.

Doordat de ravioli gevuld is heeft het gerecht niet heel veel meer nodig dan een paar lekkere smaakmaker die goed bij de vulling van de ravioli past.

Ik koos voor spinazie ravioli. Om er voor te zorgen dat het gerecht voldoende groente zou bevatten heb ik extra spinazie aan het gerecht toegevoegd en er een lekker stukje zalm bij gebakken. Een klein beetje rasp van een citroen maakt het gerecht extra lekker en fris. En om het helemaal af te maken voeg ik nog een beetje Parmezaan toe.

spinazie ravioli met zalm

Spinazie ravioli met zalm

 

Eet smakelijk!

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze spinazie ravioli met zalm

Voorbereiding: 30 minuten
Stap 1
Kook de gevulde pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stap 2
Breng de zalm op smaak met zout en peper. Bak in een koekenpan met olie of boter de zalm aan beide kanten aan.
3
Stap 3
Verwarm een beetje olie in een andere koekenpan of wok en bak hier de spinazie met een geperst teentje knoflook in aan. Voeg na 5 minuten de roomkaas toe. Breng op smaak met zout en peper en warm de doperwtjes nog even mee.
4
Stap 4
Haal de zalm met een vork uit elkaar en roer dit samen met de gekookte pasta door het spinaziemengsel. Verdeel de citroenrasp er door.
5
Stap 5

Verdeel de pasta over de borden en garneer met geraspte Parmezaan en pijnboompitjes.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Traybake met zalm en broccoli
Pizza met pistachepesto en ricotta

2 reacties

J.Hoft

Ik ga dit pasta recept binnen 2 weeken voor de 2de keer maken Zo lekker is het

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Wat goed om te horen, een blijvertje dus? ;)

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op