Ga naar de inhoud

Tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Een lekkere tosti met pesto, zongedroogde tomaat en kaas. Simpel om te maken, perfect als snelle lunch.

15 minuten Bereidingstijd
Tosti van pesto met zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Yum, vandaag heb ik een hele lekkere lunchtip voor je klaarstaan. Deze tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal. Simpel om te maken en perfect als snelle lunch.

Tosti van pesto met zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Ook dit jaar werk ik samen met Beemster kaas. En wat is er fijner om de samenwerking van dit jaar af te trappen met een hele lekkere tosti. Met een nieuwe kaas: Beemster Royaal. 

Vanaf nu is Beemster Royaal verkrijgbaar in het zelfbedieningschap van de supermarkt. Je herkent hem aan de paarse verpakking, Beemster Royaal is een belegen kaas met een lichtzoete, nootachtige smaak, extra lekker op een boterham, maar ook ideaal om in gerechten te verwerken. 

Bovendien smelt Beemster Royaal heel goed en dat maakt hem perfect om er een tosti mee te maken. Hiermee maak je de perfecte ‘cheesepull’, die je krijgt van echt goed gesmolten kaas. Een tosti met ham en kaas is altijd lekker, maar een keer wat anders is ook fijn. Daarom deel ik vandaag deze tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal.

Tosti van pesto met zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Het fijne aan deze tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster Royaal is dat we hem maken met ingrediënten die je vaak al in huis hebt. Groene pesto, zongedroogde tomaatjes en natuurlijk Beemster Royaal. Een recept dat je kunt maken zodra je er zin in hebt, ideaal. 

Het lekkerste aan een tosti is een goudbruine en lichtkrokante buitenkant. Daarom besmeren we de buitenkanten van de tosti met boter. De tosti besmeren we met groene pesto, en beleggen we met stukjes zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitjes en wat natuurlijk niet mag ontbreken: de lekkere Beemster Royaal. 

Snijd de tosti schuin door. Het is het lekkerste om de tosti nadat hij onder de grill vandaan komt direct op te eten. 

Tosti van pesto met zongedroogde tomaat en Beemster Royaal

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Beemster kaas.

Ingrediënten

tosti's

Extra benodigd

  • Grill of tosti-ijzer
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze tosti met pesto, zongedroogde tomaat en beemster royaal

Bereiding: 15 minuten
Stap 1

Besmeer 4 boterhammen met boter. Draai de boterhammen om, met de beboterde kant naar beneden. Besmeer de andere kant met groene pesto en verdeel hierover stukjes zongedroogde tomaat en de pijnboompitjes. Leg op iedere boterham een plak Beemster Royaal.

2
Stap 2
Leg de overige boterhammen op de kaas en besmeer de bovenkant met boter.
3
Stap 3
Bak de tosti’s in de grill goudbruin en krokant.
4
Stap 4

Snijd de tosti’s hierna schuin door en eet ze direct op.

Ben je opzoek naar recept inspiratie?

Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Tosti van pesto met zongedroogde tomaat en Beemster Royaal
Oranje cruffin met banketbakkersroom
Naan met courgette, burrata en pijnboompitjes
Gevulde eieren met kip en crispy chili-olie

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op