Vietnamese summerrolls met garnalen en mango
Bewaren
Vandaag gaan we op de Vietnamese tour met heerlijke summerrolls. Bij een workshop van Kumar’s mocht ik nieuwe producten testen. We maakten lekkere frisse summerrolls met mango, verse kruiden en garnaaltjes. Ik vertel je meer over de nieuwe producten en natuurlijk geef ik jullie ook het recept zodat je thuis ook aan de slag kan.
Kumar’s ontwikkelt soepbasis, marinades en wokpasta’s zonder gebruik te maken van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het nieuwe assortiment is gericht op Aziatisch street food, waarvan veel gericht is op de Vietnamese keuken. Zo kun je met gemak thuis ook de lekkere Aziatische gerechten bereiden.
Om de nieuwe producten te testen heeft Kumar’s mij gevraagd een recept te ontwikkelen met de nieuwe producten. Samen met mijn team (die bestaat uit toppers Esmee en Floor) heb ik dit tijdens het event voor iedereen gekookt. Bekijk de sfeervideo, en scroll ook zeker door om hieronder het uitgeschreven recept te bekijken.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze vietnamese summerrolls met garnalen en mango
Stap 1
Verwarm olijfolie in een koekenpan of wok. Bak wortel met de wokpasta hier kort in aan.Stap 2
Week de mihoen en spoel dit af met koud water.Stap 3
Snijd de mango in reepjes. Hak de Thaise basilicum en verse munt grof.Stap 4
Wel de rijstvellen kort in koud water en leg ze op een bord.Stap 5
Beleg het midden van de rijstvellen met een pluk mihoen, een paar reepjes mango, wortel, de verse kruiden en garnalen. Besprenkel met een klein beetje limoen en vouw de rijstvellen dicht. Halveer de summerrolls en leg ze op een bord.Stap 6
Serveer de Vietnamese summerrolls met Kumar's Vietnamse Nuoc Mam saus.De toffe schorten met mijn hoofd erop zijn mede mogelijk gemaakt door maxilia.nl
Dit artikel is een samenwerking met Kumar’s, lees mijn disclaimer
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze vietnamese summerrolls met garnalen en mango
Stap 1
Verwarm olijfolie in een koekenpan of wok. Bak wortel met de wokpasta hier kort in aan.Stap 2
Week de mihoen en spoel dit af met koud water.Stap 3
Snijd de mango in reepjes. Hak de Thaise basilicum en verse munt grof.Stap 4
Wel de rijstvellen kort in koud water en leg ze op een bord.Stap 5
Beleg het midden van de rijstvellen met een pluk mihoen, een paar reepjes mango, wortel, de verse kruiden en garnalen. Besprenkel met een klein beetje limoen en vouw de rijstvellen dicht. Halveer de summerrolls en leg ze op een bord.Stap 6
Serveer de Vietnamese summerrolls met Kumar's Vietnamse Nuoc Mam saus.De toffe schorten met mijn hoofd erop zijn mede mogelijk gemaakt door maxilia.nl
Dit artikel is een samenwerking met Kumar’s, lees mijn disclaimer
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.