Vissticks (VIDEO)

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inVissticks (VIDEO)
Bewaren
Met dit heerlijke weer ga je dit weekend waarschijnlijk lekker aan de barbecue (groot gelijk, dat doe ik ook ;-)). Maar als je trek hebt in iets anders dat lekker fris is ga dan voor zelfgemaakte vissticks.
Ik ben gek op vissticks en moet bekennen dat ik er in de vriezer altijd wel een paar heb liggen. Je kunt gaan voor kant-en-klare uit het vriesvak van de supermarkt, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken. Breng de vis sticks extra op smaak met citroensap, een beetje dille en paprikapoeder.
Bekijk hieronder de video waarin ik dit recept klaarmaak. Scroll naar beneden voor het uitgeschreven recept.
Video: vissticks
Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze vissticks (video)
Stap 1
Verdeel de bloem en panko beide over een schaaltje of diep bord. Kluts de eieren in een derde schaaltje los.Stap 2
Snijd de kabeljauw in repen. Bestrooi met zout en peper, dille, paprikapoeder en citroensap.Stap 3
Verwarm een koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Voeg ook een klontje boter toe en laat dit even smelten, hierdoor kleuren de vistticks straks mooi bruin.Stap 4
Haal de repen kabeljauwfilet eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de panko.Stap 5
Bak de repen kabeljauwfilets aan beide kanten goudbruin.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze vissticks (video)
Stap 1
Verdeel de bloem en panko beide over een schaaltje of diep bord. Kluts de eieren in een derde schaaltje los.Stap 2
Snijd de kabeljauw in repen. Bestrooi met zout en peper, dille, paprikapoeder en citroensap.Stap 3
Verwarm een koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Voeg ook een klontje boter toe en laat dit even smelten, hierdoor kleuren de vistticks straks mooi bruin.Stap 4
Haal de repen kabeljauwfilet eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de panko.Stap 5
Bak de repen kabeljauwfilets aan beide kanten goudbruin.Ben je opzoek naar recept inspiratie?
Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in