Ga naar de inhoud

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

De vulling van deze wraps zijn een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Maar wel eentje die erg goed uit pakte, daarom heb ik besloten het recept toch met jullie te delen. Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma. Voor als je eens wat anders wilt dan een broodje shoarma. Wraps...
25 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

De vulling van deze wraps zijn een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Maar wel eentje die erg goed uit pakte, daarom heb ik besloten het recept toch met jullie te delen. Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma. Voor als je eens wat anders wilt dan een broodje shoarma.

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Ik wilde iets eten met kipshoarma, maar ik wilde geen broodje shoarma eten. En er moest meer groente bij, echte herfstgroente. Het werd deze combinatie met pompoen en spinazie.

Het resultaat is een snel gerecht, een makkelijke maaltijd. Of lunch met veel groenten. Tipje voor deze week?

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Ingrediƫnten

stuks
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

Voorbereiding: 25 minuten
Stap 1
Kook de pompoenblokjes 10 minuten voor.
2
Stap 2
Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie. Doe hierna de spinazie er bij en roerbak dit mee. Breng op smaak met zout en peper.
3
Stap 3
Bak in een andere pan met olijfolie de kipshoarma aan.
4
Stap 4
Bak de pompoenblokjes en de kipshoarma kort mee met het spinaziemengsel .
5
Stap 5
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met het spinazie/pompoen/kipmengsel en betrooi met verkruimelde geitenkaas of feta.
6
Stap 6
Rol de wraps op en geniet van dit lekkere maaltje.
Bekijk ook andere recepten
Croissantkrans met roerei, spinazie en kaas
Caesar salad recept
Mini plaattaartjes met ham, ei en MonChou
Club egg met bacon

1 reactie

Jeannette

Wat een lekker recept. Ipv spinazie heb ik ijsbergsla gebruikt dat maakte het geheel fris!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op