Carpaccio op toast met een kwarteleitje

Carpaccio met kwarteletije txtHet is bijna zover en ik kan er niet omheen: het is bijna pasen. Als ik aan Pasen denk dan denk ik aan de kleur geel én natuurlijk aan eieren. Als je deze paasdagen eens iets anders met een eitje op tafel wil zetten is deze carpaccio op toast met een kwarteleitje als amuse een leuk idee.

Een klein en schattig hapje vol van smaak. Heerlijk om te serveren tijdens het paasontbijt of de brunch!

Carpaccio met kwarteletije 02

Carpaccio op toast met een kwarteleitje

Carpaccio op toast met een kwarteleitje

20 minuten

Ingrediënten

  • 4 kwarteleitjes
  • 4 plakjes carpaccio
  • 4 witte casinobroodjes
  • 2 theelepels groene pesto zelfgemaakte pesto heeft de meeste smaak, bijvoorbeeld deze
  • 1/2 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  • Snijd van de casinobroodjes 4 toastjes in een vormpje, bijvoorbeeld een cirkel, vierkant of ei-vorm. Rooster de broodjes in een broodrooster of onder de grill in de oven.
  • Verwarm olie in de koekenpan en bak de kwarteleitjes voorzichtig aan één kant zodat de dooier heel blijft. Bestrooi de eitjes met peper en zout.
  • Besmeer de toastjes met pesto en verdeel hierover de carpaccio. Bestrooi dit met een beetje Parmezaanse kaas en leg het gebakken kwarteleitje op.
Pin dit recept
Afdrukken

 

Klik hier voor een overzicht van alle paas recepten.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk