Hapje carpaccio wrap met rosbief

Hapje wrap rosbief txt

Ik ben zo iemand die niet van hapjes kan afblijven. Als er een schaal met lekkere dingen voorbij komt MOET ik iets pakken. Het maakt niet uit of ik honger/trek heb of niet, mijn hand gaat automatisch en voor ik het weet zit er iets in mijn mond.

Daarom vind ik het op onze eigen verjaardag ook altijd belangrijk dat er voldoende (meestal meer dan voldoende) hapjes zijn en zorg ik er voor dat ik zo nu en dan iets nieuws op tafel zeg. Kaas en worst is lekker (en ik heb ik altijd in huis voor de gasten die niet van afwisseling houden) maar we willen ook wel eens wat anders.
Daphne mailde mij (inmiddels al een jaar geleden) haar recept voor de carpaccio wrap met rosbief. Inmiddels staat deze wrap regelmatig bij een feestje op tafel en krijg ik er veel vragen over. Bij deze wordt het eindelijk eens tijd dat ik het recept met jullie deel.

Een hapje met carpaccio, wat dus eigenlijk geen carpaccio is. Maar lekker is het wel. Ook tijdens oudejaarsavond ;)

Hapje wrap rosbief 03

Hapje carpaccio wrap met rosbief

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 18 hapjes

  • 2 wraps
  • 4 eetlepels groene pesto (ik nam dit recept)
  • 150 gram rosbief
  • zongedroogde tomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • handje veldsla

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verwijder de wortels van de veldsla.

Besmeer de wraps met pesto. Verdeel hierover de rosbief en daarover de gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en veldsla. Rol de wraps stevig op, pak ze in aluminium- of huishoudfolie en laat ze even opstijven in de koelkast. Snijd de wraps voor het serveren in stukjes.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk