Wrap met tonijn

Tonijnwrap

Vandaag doen we nog even makkelijk, ik geef jullie het (super snelle) recept voor een wrap met tonijn.

De eerste dag na de vakantie (voor mij is dat vandaag) is even wennen. Ruim 4,5 week genoot ik er van dat ik niets hoefde en heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik zette geen wekker en bedacht niet al dagen van te voren wat we gingen eten (dat doe ik normaal wel). We aten gewoon waar we zin in hadden. Een van die dagen had ik geen zin om boodschappen te doen en aten we wat er in huis was. Dat werden deze heerlijke wraps met tonijn.

Het receptje is super snel, en erg lekker. Soms, als ik geen zin heb m te koken is dit echt ideaal. Je zet een aantal ingredienten op tafel en voor je het weet kan er gegeten worden. Zo na de vakantie komen dit soort gerechten ook zeker van pas zodat je tijd hebt om na het werk een bij te komen. Te wennen aan het drukke ritme.

Hebben jullie ook vakantie gehad of heb je het nog lekker te goed? Deze wrap met tonijn komt in ieder geval ik beide situaties van pas :)

Wrap met tonijn

Wrap met tonijn

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 6 wraps:

  • 6 tortilla wraps
  • een blikje tonijn op olie
  • 3 handjes gemengde sla
  • 3 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
  • zongedroogde tomaatjes
  • rode ui
  • kappertjes
  • 2 eetlepels yoghurt

Bereiding:

Verwarm de wraps even kort in een koekenpan of magnetron. Laat de tonijn uitlekken en haal het met een vork uit elkaar, meng de yoghurt door de tonijn. Snipper de rode ui. Snijd de zongedroogde tomaat (en eventueel ook de kappertjes) in stukjes.

Beleg de wrap een handje sla, tonijn, kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes. En eet smakelijk.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
  1. Lekker gerecht! Ga ik zeker maken, alleen mis waar het sausje vandaan komt. Er wordt namelijk omschreven dat de wrap wordt belegd met een sausje. Alleen dit sausje staat nergens uitgelegd….Daarnaast zie ik dat de pijnboompitten zijn geroosterd op de foto, dit mis ik ook in de omschrijving.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk