Ga naar de inhoud

Wokschotel van tijm zeezout aardappeltjes met groenten en kipfilet

Een lekkere makkelijke maaltijd staat er vandaag op het menu. Een wokschotel van tijm zeezout aardappeltjes met groenten en kipfilet. Altijd goed! We zijn alweer toegekomen aan mijn voorlopig laatste recept voor CêlaVíta. Na de gevulde paprika en de ovenschotel met broccoli (die al door heel veel van jullie gemaakt is, super!) gaan we vandaag
Delen op

Wokschotel van tijm zeezout aardappeltjes met groenten en kipfilet

Wokschotel celavita

gesponsord artikel

Een lekkere makkelijke maaltijd staat er vandaag op het menu. Een wokschotel van tijm zeezout aardappeltjes met groenten en kipfilet. Altijd goed!

We zijn alweer toegekomen aan mijn voorlopig laatste recept voor CêlaVíta. Na de gevulde paprika en de ovenschotel met broccoli (die al door heel veel van jullie gemaakt is, super!) gaan we vandaag wokken met de CêlaVíta Smaak van Verse kruiden aardappeltjes.

Op deze manier eet ik gekruide aardappeltjes het meest. Het is een lekkere snelle maaltijd die iedere keer anders is. Aardappeltjes met groenten en vlees, AVG. Maar dan uit de wok in plaats van gekookt.

De tijm zeezout aardappeltjes van CêlaVíta combineerde ik met wortel, champignons, prei en kipfilet.

Aardappeltjes uit de wok CelaVita

Wokschotel van tijm zeezout aardappeltjes met groenten en kipfilet

Bereidingstijd 25 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

Bereiding

Snijd de rode ui in halve ringen en bak dit aan in een koekenpan met olijfolie. Snijd de kipfilet in blokjes en bak dit met de ui mee.

Snijd de wortel in blokjes en kook deze 8 minuten voor.

Snijd de champignons in plakjes en de prei in ringen en bak dit mee met de kipfilet. Voeg de wortel er bij en breng het groente-kipmengsel op smaak met zout en peper. Voeg de gekruide aardappeltjes er bij en bak deze mee tot ze mooi gaar zijn.

Dit artikel is een samenwerking met CêlaVíta, lees mijn disclaimer

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Salade met gegrilde courgette, mais en feta
Cajun kip met rijst en spinazie
Romige pasta met asperge en pesto
Bloemkoolschotel met gehakt en kaassaus

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op