Tosti appeltaart

Tosti appeltaartEen tosti lusten we op zijn tijd allemaal wel, toch? Ik geef de klassieke tosti met ham en kaas een zoete twist: ik maak er een tosti appeltaart van. Lekker met kaneelappeltjes. Om de zoete trek te stillen. Jummie! Geef je toch stiekem nog een beetje een gezonde twist aan je broodje, haha.

 

Video: tosti met kaneelappeltjes

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier of hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Tosti Appeltaart

Tosti appeltaart

Ingrediënten

 • 4 sneden tosti brood
 • 1 appel
 • snuf kaneel
 • 2 eetlepels abrikozenjam
 • half handje rozijntjes
 • boter om de boterhammen mee te besmeren

Bereiding

 • Snijd de appel in schijfjes.
 • Meng de appel met de kaneel in een kommetje
 • Besmeer een kant van de boterhammen met boter. Leg een boterham op de beboterde kant op een snijplank en besmeer de andere kant met de abrikozenjam. Verdeel hier de partjes appel op en bestrooi dit met rozijntjes.
 • Leg de andere boterham met de niet beboterde kant op de appel.
 • Bak de tosti tussen de grill, in een grillpan of in de oven goudbruin.
Pin dit recept
Afdrukken

Ook lekker: een super tosti Hawaii!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk